Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ: Πρωτέας Π.Φώκαιας – ΑΕ Γέρακα 0-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-18η Αγων.

Δίκαιο το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι όπου οι ομάδες έδωσαν προσοχή στον ανασταλτικό τομέα, αλλά στην επίθεση τους έλειπε η έμπνευση και η τόλμη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ευκαιρία για να σκοράρουν όταν η μπάλα διέσχισε παράλληλα την άμυνα του Πρωτέα, αλλά δεν είχαν παίκτη στη περιοχή για να πλασάρει και στη συνέχεια της φάσης, στην προσπάθεια αμυντικού του Πρωτέα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Πρωτέας έφτασε κοντά στο γκολ με τον Haddad αλλά το πλασέ του το εξουδετέρωσε ο Τσούκας διώχνοντας σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ η άμυνα των φιλοξενούμενων σάστισε, αλλά το σουτ του Τσιριγώτη κατέληξε άουτ.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα μία σέντρα από δεξιά του Γέρακα πέρασε τον Παπαβασιλείου αλλά κατέληξε άουτ.

Ο Πρωτέας στα τελευταία 20 λεπτά έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Xyka με απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητές: Μπερέτας, Σοφιάς, Πολίτης
Αρχηγοί: Θάνος (Πρωτέας), Καλούδης (Γέρακας)

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Xyka, Νίνα, Τσιάτσιος, Ντούβλης, Μακροδημήτρης, Καλαθάς(62΄Σκούρτας), Haddad(91΄Γεωργίου), Τσιριγώτης, Αλεξίου(73΄ Ασλάνι), Θάνος(89΄ Μακρυπίδης).

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ: Τσούκας, Ρέκα, Ντούμη, Λάβδας, Καλούδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης(84΄Προβίδης), Λιβαρδινός(76΄Δημητριάδης), Μίτι, Καλούδης(92΄Μιαρής), Λούκου(46΄Τσέρτος).

Πηγή: sportcity.gr

Categories