Άρης Μακροδημήτρης προς Δημ. Συμβούλιο Σαρωνικού : “Νιώθω δικαιωμένος μετά από τόσα χρόνια. Στηρίξτε τα νέα παιδιά που έρχονται”

“Είναι μεγάλη δικαίωση για μένα, μετά από τόσα χρόνια να μου παραχωρείται ένας χώρος για να δουλέψω εγώ προσωπικά και να καλύψω τα έξοδά μου για τα υπόλοιπα 3-4 χρόνια καριέρας που έχω. Δεν θέλω την στήριξη κανενός πλέον, στηρίξτε τα νέα παιδιά που έρχονται. Και πάλι ευχαριστώ”

Με αυτά τα λόγια ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, ο σεμνός και υπερήφανος Παραολυμπιονίκης ,έκλεισε το θέμα της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, της αίτησής του για παραχώρηση χώρου (και όχι Αναψυκτηρίου όπως εκ λάθους γράφουμε στον υπότιτλο του video)  για την δημιουργία Αναψυκτηρίου στο Λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας.

Στην συζήτηση του θέματος το οποίο εισηγήθηκε ο Δήμαρχος εκτός ημερήσιας διάταξης και ψηφίστηκε ομόφωνα, ασκήθηκε έντονη κριτική προς την Δημοτική Αρχή για την καθυστέρηση που υπήρξε καθώς η αίτηση είχε κατατεθεί από τις 18 Απριλίου 2018 και η σχετική θετική εισήγηση του Τοπικού της Π. Φώκαιας στις 30 Απρ 18.

Μετά την ομόφωνη ψήφιση της παραχώρησης ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε πως ήταν δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για την καθυστέρηση γιατί η Υπηρεσία του παρέδωσε τον Φάκελο τη προηγούμενη εβδομάδα όταν ήδη είχε προγραμματιστει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και επειδή ένιωσε ντροπή απέναντι στον Άρη που είχε κάνει την αίτηση, γιαυτό μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, έφερε το θέμα εκτός ημερησίας στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε αποσπάσματα από την συζήτηση, ενώ μπορείτε να την δείτε ολόκληρη σε επόμενη ανάρτηση του video του Δημοτικού Συμβουλίου της 28/1/19.

Η Απόφαση: “Αποδέχεται την αρ.πρωτ.4658/2018 αίτησης του Παραολυμπιονίκη Μακροδημήτρη Αριστείδη και του παραχωρεί τιμητικά χώρο για τη λειτουργία αναψυκτηρίου στο Λιμάνι Π. Φώκαιας, σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου”.

Δείτε επίσης την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Άρης Μακροδημήτρης στο paraktios.gr τον Αύγουστο του 2018, όπου εξέφραζε την πίκρα του για την μηδενική βοήθεια από την Πολιτεία και τον τόπο του.

Αριστείδης Μακροδημήτρης: Ένας Πρωταθλητής με τεράστια Δύναμη και θέληση. Συνέντευξη στο Paraktios – video

Categories