Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Σαρωνικού για την άρνηση του Δημάρχου Σαρωνικού να παραχωρήσει αίθουσα του Δήμου για πολιτική εκδήλωση

Με αφορμή την εκ νέου άρνηση του Δημάρχου κ. Σοφρώνη να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα για την πραγματοποίηση πολιτικής εκδήλωσης, δηλώνουμε ότι οι δημοτικές αίθουσες και οι δημοτικοί χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων αποτελούν δημόσια περιουσία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται. Ανήκουν στον εργαζόμενο λαό και δεν είναι τσιφλίκι της εκάστοτε Δημοτικής αρχής. Ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι ανοικτές σε κάθε κόμμα και πολιτική παράταξη πλην της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Η άρνηση της παραχώρησης δημοτικών χώρων σε πολιτικές παρατάξεις και υποψήφιους για την πραγματοποίηση πολιτικών εκδηλώσεων, ισοδυναμεί με απαγόρευση της πολιτικής δράσης στον Δήμο μας. Θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές, που ο λαός μας έχει καταδικάσει, και δεν εκφράζει παρά μόνο την κομματική τοποθέτηση του κ. Δημάρχου ως τοπικού στελέχους της Ν.Δ.

Η «πάγια τακτική» που ο κ. Δήμαρχος επικαλείται ότι «κληρονόμησε» από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την οποία τώρα εφαρμόζει, πέρα από το ότι επιβεβαιώνει ότι πρακτικά μεταξύ των δύο «ανεξάρτητων και ακομμάτιστων» υποψηφίων κ. Σοφρώνη και κ. Φιλίππου (πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα) δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές πολιτικής συμπεριφοράς όταν κατέχουν την διοίκηση του Δήμου, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο «καυγάς» αποσκοπεί σε ανούσιους εντυπωσιασμούς αφού κανείς δεν έχει σκοπό να αλλάξει αυτή την «πάγια τακτική»

ΥΓ1 Προς απάντηση των διάφορων τρολ του διαδυκτίου και των «σχολιαστών» επώνυμων ή όχι περί ευνοϊκής τάχα στάσης του κ. Δημάρχου απέναντι στο ΚΚΕ και την επικεφαλής υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση κ. Τάνια Γαλανοπούλου, έχουμε να υπενθυμίσουμε ότι στις 11/1 /19 καταγγείλαμε δημόσια την άρνηση του κ. Δημάρχου να μας παραχωρήσει την αίθουσα και δηλώσαμε ότι η συγκέντρωση στις 27/1 θα πραγματοποιηθεί είτε το θέλει είτε όχι. Όπως και έγινε. Προειδοποιούμε τα διάφορα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσκυνητές του ΝΑΤΟ, τους άξιους συνεχιστές της Αυριανής, όπως δεν επιβεβαιώθηκε η «φήμη» ότι το ΚΚΕ δεν θα κατεβάσει υποψήφιο στο Δήμο Σαρωνικού έτσι δεν πρόκειται να τους περάσει και τώρα η λάσπη που προσπαθούν να ρίξουν στο ΚΚΕ.

 

ΥΓ2 Όσο για την παρότρυνση του κ. Σοφρώνη να επιλέξουν οι πολιτικές παρατάξεις ιδιωτικούς χώρους για την πραγματοποίηση των συγκεντρώσεων τους ως μέσο ενίσχυσης των τοπικών επιχειρήσεων, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι αυτοαπασχολούμενοι της περιοχής, οι οποίοι κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, δεν πρόκειται να σωθούν από τις κομματικές φιέστες των τοπικών στελεχών της Ν.Δ. ή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο αν συσπειρωθούν στα σωματεία τους και αγωνιστούν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, τους άνεργους της περιοχής μας ενάντια στις πολιτικές που μας εξοντώνουν. Πολιτικές που υλοποιούν κατά γράμμα τις απαιτήσεις μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και οδηγούν στην εξόντωση των μικρών για να αυγατίζουν τα κέρδη των μεγάλων. Πολιτικές που σε αγαστή σύμπνοια υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και όλα τα αστικά κόμματα.

ΚΚΕ Μεσόγεια

 

 

 

 

 

Categories