Πίτα Σωματείου Εργαζομένων Σαρωνικού: Ήταν όλοι εκεί! video

Μπορεί για όλους εμάς οι πίτες που κόβονται κατά δεκάδες αυτές τις ημέρες και έχουν ξεκινήσει από τον Γενάρη, να είναι κάτι κοινότυπο όμως αυτή η κοπή έχει την δική της ιδιαιτερότητα.

Είναι η καθιερωμένη ετήσια γιορτή που όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, περιμένουν για να βρεθούν όλοι μαζί, να διασκεδάσουν και να αφήσουν για λίγο πίσω τους την καθημερινότητα και τα προβλήματα, πάσης φύσεως, που αντιμετωπίζουν ο καθένας στο δικό του πόστο.

Είναι η ημέρα που όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα του Δήμου Σαρωνικού, αιρετοί και μη, τιμούμε αυτούς τους εργαζόμενους ως ηθική ανταμοιβή για τις προσπάθειες που καταβάλουν για να εξυπηρετήσουν τους Δημότες  αυτού του Τόπου εν μέσω πολλών δυσκολιών. Και γιαυτό χθες Παρασκευή 1/2/19 ήταν όλοι κοντά τους..

Οι εργαζόμενοι του Δήμου ενώνουν λοιπόν και είμαστε σίγουροι ότι και να μην βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο, πάλι η εκδήλωση θα ήταν τόσο πολυπληθής και πετυχημένη όσο σήμερα και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό από περασμένες χρονιές.

Καλή Χρονιά λοιπόν σε όλους τους εργαζομένους και καλή δύναμη.

Πρώτο μέρος, με τους χαιρετισμούς των επισήμων οι οποίοι αναγγέλλονται με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, από την Πρόεδρο του Σωματείου Μαριάννα Ματζουράτου.(στο 2ο λεπτό του video).

Μέρος Β’- Teaser

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10217437368109075/

Δείτε φωτο ΕΔΩ

 

Categories