Συτράτευση όλων για να Αλλάξει η Εικόνα στην Πόλη ζήτησε ο Χρήστος Τσιγαρίδας στα εγκαίνια των Γραφείων του Συνδυασμού του. video

Εγκαινίασε τα κεντρικά γραφεία του Συνδυασμού του ο Χρήστος Τσιγαρίδας.
Συστράτευση όλων για να Αλλάξει η Εικόνα στην Πόλη ζήτησε ο επικεφαλής του Σαρωνικός – Νέα Πνοή  Χρήστος Τσιγαρίδας

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου, με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσημη πρώτη και τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ που ηγείται, στην Ανάβυσσο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 5.
Σε ένα θερμό κλίμα (παρά το τσουχτερό κρύο που υπήρχε την ίδια ώρα έξω) οι υποψήφιοι και τα στελέχη του Συνδυασμού, έδωσαν το παρόν τους.
Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, ο επικεφαλής του Συνδυασμού Χρήστος Τσιγαρίδας, στη σύντομη ομιλία του, με λακωνικό αλλά στοχευμένο λόγο έδωσε και το επίσημο έναυσμα για την προεκλογική εκστρατεία του Συνδυασμού και προέτρεψε τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου να συνεχίσουν την πορεία προς τον Λαό, μεταδίδοντας το μήνυμα και εντείνονυας την προσπάθεια για την Αλλαγή της Εικόνας στο Δήμο μας.
Ο Χρήστος Τσιγαρίδας τόνισε μεταξύ άλλων ότι το προεκλογικό πρόγραμμα του Συνδυασμού, που είναι προϊόν πολύμηνης επεξεργασίας, επιστημονικά τεκμηριωμένο και εφικτό, είναι έτοιμο και με αυτό σαν «εργαλείο» προέτρεψε τους υποψηφίους του να βγουν στους δρόμους, στα καταστήματα, στις γειτονιές σε ένα δεύτερο γύρο, αφού ο πρώτος έχει ήδη γίνει στην καταγραφή των προβλημάτων, των μεγάλων και μικρών ζητημάτων, τα οποία και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Συνδυασμού.

Τέλος, τόνισε ότι ο κόσμος επιτέλους πρέπει να ξεφύγει από τις λογικές του «ταξίματος» οι οποίες οδηγούν σε ένα τέλμα, πρέπει να αλλάξουν καταστάσεις και να αλλάξει η νοοτροπία του «παλιού», του δοκιμασμένου και αποτυχημένου μοντέλου διοίκησης. “Ο κόσμος έχει ανάγκη αυτή την αλλαγή νοοτροπίας και σκέψης, αλλαγή της σημερινής εικόνας. Πρέπει όλες οι αντιλήψεις του παρελθόντος που πήγαν πίσω τον Δήμο Σαρωνικού να αλλάξουν ριζικά”.
Κλείνοντας, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης σε όλους τους Δημότες, ώστε να Αλλάξει η Εικόνα στο Δήμο και να δοθεί ΝΕΑ ΠΝΟΗ στην Πόλη.

Δείτε το σχετικό video του paraktios.gr

Categories