Παράταση έως την 1η Μαρτίου 2019 για την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της 1ης ανάρτησης των διαγραμμάτων της Πολεοδομικής Μελέτης για την περιοχή “ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ” της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων

Σαρωνικός, 18/2/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση έως την 1η Μαρτίου 2019 για την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της 1ης ανάρτησης των διαγραμμάτων της Πολεοδομικής Μελέτης για την περιοχή “ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ”
της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ανακοινώνει ότι δίδεται παράταση δεκαπέντε (15) ημερών, δηλ. έως την 1η Μαρτίου 2019, για την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της 1ης ανάρτησης των διαγραμμάτων της Πολεοδομικής Μελέτης για την περιοχή “ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ” της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων στο πλαίσιο της μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής Β’ κατοικίας περιοχής Παραλίας Λαγονησίου Δήμου Καλυβίων Θορικού» (πρόκειται για την περιοχή που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο “GRAND RESORT”).

Παράλληλα, διεξάγεται και η 3η ανάρτηση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων, δηλ. υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας (για όσους ιδιοκτήτες δεν έχουν υποβάλει δήλωση ιδιοκτησίας) ή τυχόν παρατηρήσεων επί των κτηματογραφικών διαγραμμάτων και πινάκων.

Categories