Πεπεισμένο ότι όσο τα αποκαλεί «Σκόπια» η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα ισχύσει ποτέ, παραμένει το 32% της χώρας

(Το άρθρο είναι σατιρικό)

Την σθεναρή του αντίσταση στην συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να εκφράζει ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών της χώρας, εξακολουθώντας να αποκαλεί την γειτονική χώρα «Σκόπια» και όχι «Βόρεια Μακεδονία».

Έτσι, αρκετοί δημοσιογράφοι, πολιτικοί αλλά και απλοί συμπολίτες μας, αγνοούν επιδεικτικά τα νέα δεδομένα, ελπίζοντας πως με αυτήν τους τη στάση, η συμφωνία δεν θα ισχύσει στην πραγματικότητα ποτέ. «Είναι γνωστό πώς αν παριστάνεις ότι κάτι δεν ισχύει, στην πραγματικότητα δεν θα συμβεί ποτέ. Όπως όταν σου μεταφέρουν δυσάρεστα νέα και εσύ κλείνεις τα αυτιά σου και τραγουδάς», σχολιάζει γνωστός δημοσιογράφος, ενώ δημοφιλής βουλευτής συμπληρώνει:

«Όσο εμείς τα λέμε Σκόπια, τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Κι αν τυχόν βρεθείτε μπροστά σε κάποιον που την αποκαλεί βόρεια Μακεδονία, κλείστε τα αυτιά σας και ξεκινήστε να ουρλιάζετε Σκόπια. Όλα θα πάνε καλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού» τέλος, το ποσοστό των Ελλήνων που κρατάει αυτήν την στάση αγγίζει το 32%, εμείς ωστόσο θα συνεχίσουμε να τους αποκαλούμε έξυπνους ανθρώπους μέχρι τέλους.

tokoulouri.gr

Categories