Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαρωνικού για τις διάφορες «δημοσκοπήσεις» και τους διάφορους γνωστούς «παπαγάλους».
Θα θέλαμε να δηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση πώς όσες «αντικειμενικές δημοσκοπήσεις» κι αν κυκλοφορήσουν, όσα κι αν διαδίδουν οι διάφοροι «παπαγάλοι», όσο και αν το θέλουν κάποιοι, δεν θα τους περάσει το ψέμα.
Το ΚΚΕ κατεβαίνει στις Δημοτικές Εκλογές, δυστυχώς για πολλούς, με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και επικεφαλής την Τάνια Γαλανοπούλου. Ξέρουμε ότι η ύπαρξη του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ δυσαρεστεί και ανησυχεί διάφορους όλων των αποχρώσεων, δημιουργεί πρόβλημα και ζορίζει. Το παραμυθάκι ότι το ΚΚΕ δεν θα κατέβει να ξέρετε ότι πέρα από γέλιο για το που μπορεί να φτάσει ο πάτος του βαρελιού των νέων «Αυριανιστών», δημιουργεί και οργή σε φίλους, οπαδούς του ΚΚΕ, αριστερούς και προοδευτικούς ανθρώπους.
Είναι προφανές εκ του αποτελέσματος ότι η «δημοσκόπηση» που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε σχέση με τις τοπικές εκλογές, σκοπό δεν είχε να καταγράψει την κοινή γνώμη, αλλά να την διαμορφώσει.
Η απάντηση θα δοθεί στις κάλπες με την αποφασιστική ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λαικής Συσπείρωσης, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ τόσο στο Δήμο Σαρωνικού όσο και στην Περιφέρεια Αττικής.
Το δελτίο τύπου συνοδεύεται με το σχετικό άρθρο τοπικού μέσου: http://www.attikos.gr/