Οι απονομές βεβαιώσεων στους πρώτους απόφοιτους του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου του Δήμου Σαρωνικού. video-φωτο

Το επιτυχές τέλος του Α’ Εξαμήνου μαθηματων και την έναρξη του Β’ Εξαμήνου, σηματοδότησε η χθεσινή τελετή απονομής βεβαιώσεων σε όσους παρακολούθησαν τις διαλέξεις του Α΄Κύκλου.

Οι εργασίες του ΑΔΠ  ξεκίνησαν για πρώτη φορά, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και η ίδρυση του εντάχθηκε στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης και τελεί υπό την εποπτεία του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Τον πρώτο κύκλο του Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου παρακολούθησαν 270 συνδημότες μας εκ των οποίων οι 202 έγιναν κάτοχοι της βεβαίωσης, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία του εγχειρήματος, αλλά και την επιθυμία πολλών συμπολιτών μας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες αλλά και επαφή με νέα γνωστικά πεδία και αντικείμενα της επιστήμης.

Οι δύο θεματικοί κύκλοι του πρώτου εξαμήνου αφορούσαν στον Τουρισμό / Φιλοξενία και  στην Ψυχολογία/Ψυχοθεραπεία/ Αυτογνωσία και έληξαν τον Ιανουάριο 19 ενώ χθες ανακοινώθηκαν από τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη, οι δύο νέοι  θεματικοί κύκλοι του Β’ Εξαμήνου( Φεβρ-Μάιος 19) που αφορούν  στην Επιχειρηματικότητα και  Σύγχρονη Ζωή και Υγεία.

Δείτε στο video που ακολουθεί τις ομιλίες του Δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη, του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Ευάγγελου Σαμπράκου καθώς και τον χαιρετισμό του Πολιτευτή Σταύρου Πετρόπουλου.

Την εκδήλωσε συντόνισε ο υπεύθυνος του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου Σαρωνικού, Μιχάλης Λύτρας

Δείτε φωτο ΕΔΩ

 

Categories