Η κοπή της πίτας του Ναυτικού όμίλου Λαγονησίου (ΝΟΛ). video-φωτο

Την πίτα του έκοψε ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου χθες 23/2 στο “Bali beach bar” στο Λαγονήσι, συνδυάζοντας την εκδήλωση με μουσική βραδιά  δεκαετίας 70-80 που με μεγάλη επιτυχία ανέδειξε ο DJ Νίκος Σασόγλου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Τσούμος, πριν την κοπή της πίτας αναφέρθηκε στις δράσεις, τα επιτεύγματα και τους στόχους του Συλλόγου, προκρίνοντας το μεγάλο όραμα, να αποκτήσει ο ΝΟΛ το δικό του “σπίτι” στην περιοχή του Λαγονησίου , κάτι που δεσμεύτηκε να προσπαθήσει ο Δήμαρχος Σαρωνικού (και εκ νέου υποψήφιος) Γιώργος Σωφρόνης κατά τον χαιρετισμό του.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και Υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου εξαίροντας το έργο του Συλλόγου καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΚ Καλυβίων Μάκης Κολαξής.

Ιδιαίτερη παρουσία στη βραδιά, ο Τέλης Αδαμόπουλος, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας που πάντα  είναι αρωγός στις προσπάθειες των Ιστιοπλοικών Ομάδων στο Δήμο μας και στον οποίον απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του ΝΟΛ, τιμητική πλακέτα για τις υπηρεσίες του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές και γονείς του ΝΟΛ καθώς και πολλοί υποψήφιοι από τους συνδυασμούς Σωφρόνη και Φιλίππου.

Δείτε σχετικό βιντεάκι και φωτο.

Δείτε περισσότερες φωτο εδω

Categories