Ο φιλανθρωπικός Αγώνας μπάσκετ του ΑΟΛ. (video- φωτο)

Φιλανθρωπικός Αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των γονέων, προπονητών και αθλητών, διοργανώθηκε χθες 24/2/19 στο κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Κακλαμανάκης» από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ προκειμένου να ενισχυθεί η οικογένεια προπονητή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΑΟΛ την οποία στήριξε με την ενεργό συμμετοχή του και ο Δήμαρχος Σαρωνικού. Παρόντες και αρκετοί δημοτικοί, τοπικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι.

Φυσικά κανείς δεν παρακολουθούσε την εξέλιξη του σκορ στους μικρής διάρκειας αγώνες που έγιναν, καθώς οι μεγάλοι σε ηλικία συμμετέχοντες, έβαζαν τα δυνατά τους να γυρίσουν έστω και για λίγο το χρόνο πίσω και να νιώσουν και πάλι έφηβοι.

Μπορεί βεβαίως ο αγώνας να προσέφερε διασκέδαση και γέλιο γιατί όλοι τον χάρηκαν, όμως το μήνυμα Αλληλεγγύης προς ΟΛΟΥΣ στάλθηκε ακόμα και αν ο κόσμος που προσήλθε δεν ήταν ο αναμενόμενος σε αριθμό λόγω του κρύου η για άλλους λόγους. Όσοι γνώριζαν για την εκδήλωση και δεν ήλθαν, δεν σημαίνει ότι αδιαφόρησαν. Ο καθένας εκδηλώνει με τον δικό του τρόπο τη στήριξη και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, αρκει που η Διοίκηση του ΑΟΛ επικοινώνησε το πρόβλημα.

Συνεχίζεται η παροχή οικονομικής βοήθειας την οποία μπορείτε να προσφέρετε καλώντας την Γραμματεία του ΑΟΛ στο τηλ 2291071190

Δείτε στιγμιότυπα από τον χθεσινό αγώνα.

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10217609705937413/

δείτε περισσότερες  φωτο ΕΔΩ

Categories