Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ: Σαρωνικός – Πρωτέας Π.Φώκαιας 0-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-23η Αγων.

Το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι το σπατάλησαν χωρίς να δημιουργήσουν κάποια φάση άξιας αναφοράς απέναντι σε μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε ομάδα ουραγό της βαθμολογίας. Στην επανάληψη δε, ήταν καλύτερη του γηπεδούχου Σαρωνικού και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες.

Στο 68΄καλό σουτ του Μαραγκού έφυγε άουτ και στο 80΄έγινε η φάση που θα συζητηθεί.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πρωτέα προκλήθηκε αναστάτωση στα καρέ του Σαρωνικού. Στη φάση παρεμβλήθηκε ο Ντούβλης και η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή του τέρματος.

Οι παίκτες του Πρωτέα πανηγύριζαν ήδη για το γκολ , αλλά ο Χατζάρας με υπερένταση άπλωσε το χέρι και έβγαλε τη μπάλα. Στη συνέχεια ο Μαντζιώκας έδιωξε και ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 88΄ο Χατζάρας ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα που βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Κουτσιακουτζίδης, Παπαδιώτης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χαντζάρας, Σταλμπουτζής, Κετέογλου, Ζουμπουρλής(70΄Μπουγατσιάς), Μαντζιώκας, Γκούτσι(64΄Μπεντάι), Δημητριάδης(56΄Ρέδι), Μαραγκός, Κόεχλερ, Παπακωνσταντίνου, Έλενας.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Σκίρτας, Παπαγεωργίου, Xyka,  Ντούβλης(90΄Καλαθάς), Φρασκάς, Μακροδημήτρης, Τσιριγώτης, Οικονομίδης(91΄Αλεξίου), Θάνος(73΄Ασλάνι, 95΄Μακρυπίδης) Νίνα.

Πηγή: sportcity.gr

 

Categories