Ο συνδημότης μας Ιωάννης Κοκτσίδης, Σχεδιαστής Μόδας, “μπαίνει¨στο Saint James Palace

“Μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως οι πρίγκιπες Παύλος και Νικόλαος Γλύξμπουργκ, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες της Ελλάδος και της Ομογένειας συμμετείχαν σε εκδήλωση που έγινε στα μέσα του προηγούμενου μήνα στο Saint James Palace όπου παρευρισκόταν και ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος τον οποίον οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να έχουν μαζί του ένα σύντομο τετ α τετ.

Ανάμεσα στους πρίγκιπες του κόσμου καθώς και την αφρόκρεμα Ελλήνων επιχειρηματιών η Κα Αγγελοπούλου, σύζυγος του συμβούλου επιχειρήσεων Γιάννη Χορόζογλου, η οποία μας τίμησε με την επιλογή της.  Οι άνδρες φορούσαν κοστούμι με γραβάτα, ενώ οι γυναίκες φόρεμα ή φούστα με το μήκος απαραίτητα να φτάνει κάτω από το γόνατο.

Η Κα Αγγελοπούλου επέλεξε maxi, αμάνικη, μπλε chiffon βελούδινη τουαλέτα με μία σατέν γαλάζια ζώνη, κομμάτι ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη και για τη συγκεκριμένη περίσταση από το σχεδιαστή Ιωάννη Κοκτσίδη.

Την ευχαριστούμε πολύ τόσο για την επιλογή της όσο και για τις φωτογραφίες που μας έδωσε”.

πηγή

Ποιός είναι ο Ιωάννης Κοκτσίδης

Ο Ιωάννης Κοκτσίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Η επαφή του με το χώρο της μόδας ήταν άμεση, καθώς οι γονείς του ασχολούνταν με το σχεδιασμό prêt-a-porter γυναικείων ενδυμάτων.

Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Σχολή του Βελουδάκη, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1987. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε άμεσα αφού το 1989 εισήχθη ενεργά στον χώρο της μόδας μέσω του σχεδιασμού αλλά και του εμπορίου. Στο τέλος της δεκαετίας του ’90 είχε ήδη ιδρύσει τη δική του εταιρεία, γνωστή από τότε έως και σήμερα με την επωνυμία “Operafhouse”.

Τόσο το ξεκίνημά του όσο και η πορεία του ήταν ιδιαίτερα δυναμικά και πρωτοποριακά στο χώρο της μόδας και ιδιαίτερα στο χώρο του Βραδινού – Επίσημου Ενδύματος. Το έμφυτο ταλέντο, η υψηλή αισθητική, η πρωτοπορία, τα ιδιαίτερα σχέδια αλλά και η άριστη ποιότητα υλικών δεν μπορούσαν παρά να κερδίσουν γρήγορα την εμπιστοσύνη του κοινού.

Στο επίκεντρο των δημιουργιών του βρίσκεται πάντα η γυναίκα και μάλιστα η πιο απαιτητική. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και η τόλμη στις γραμμές και τα υλικά χαρακτηρίζουν όλες του τις Συλλογές που έχουν σκοπό την ανάδειξη της γυναικείας προσωπικότητας, της θηλυκότητας και του μοναδικού στιλ της κάθε μίας ξεχωριστά.

Τα τελευταία τρία χρόνια μπήκε πολύ δυναμικά και στον χώρο του Νυφικού Φορέματος βάζοντας την υπογραφή του στις μοναδικές του δημιουργίες Ioannis Koktsidis Bridal τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Bridal Room εντός του “Operafhouse”.

Όλες του οι Συλλογές “Ioannis Koktsidis Haute Couture” κατασκευάζονται στην Ελλάδα και διατίθενται αποκλειστικά από το “Operafhouse”.

Ο Ιωάννης Κοκσίδης διαμένει στο Λαγονήσι στην περιοχή του Ν.Ολύμπου.

Categories