Κ.Λεβαντής:Το Γήπεδο της «Λαυρεωτικής» κατάντησε «Γεφύρι της Άρτας».Ο Δ.Λουκάς αποκλειστικά υπεύθυνος που το Λαύριο κινδυνεύει να μείνει χωρίς γήπεδο

 Στους πρώτους μήνες της θητείας του απερχόμενου Δημάρχου, πριν τεσσεράμισι χρόνια δηλαδή, η Περιφέρεια Αττικής επιχορήγησε το Δήμο με 500.000 ευρώ για τη βελτίωση του γηπέδου «Π. Βογιατζής».

Τον Ιανουάριο του 2016, ο «Δήμαρχος των έργων» ανακοίνωσε ότι το έργο θα είναι έτοιμο το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Βρισκόμαστε στο 2019, λίγο πριν τη λήξη της δημοτικής περιόδου και σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στη σημερνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το έργο δεν θα έχει ολοκληρωθεί ούτε αυτόν το Σεπτέμβριο!!

Μετά από δύο δημοπρατήσεις το 2015 και το 2017 και την υπογραφή σύμβασης με τον εργολάβο στις 23 Αυγούστου 2018 για να το τελειώσει σε 180 ημέρες ( δηλαδή τον προηγούμενο μήνα!!), απόψε μάθαμε ότι το έργο έχει διακοπεί από το Οκτώβριο γιατί απαραίτητες εργασίες δεν είχαν προβλεφθεί στη μελέτη!! Έτσι λοιπόν, χρειάζονται άλλα 130.894,80 ευρώ που μπορεί να τα πληρώσει ο Δήμος αν δεν αυξήσει την επιχορήγηση η Περιφέρεια Αττικής και η ολοκλήρωσή του πάει για το Φθινόπωρο.

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου κινδυνεύει να αφήσει χωρίς γήπεδο όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Λαυρίου την επόμενη περίοδο, καθώς και ο τάπητας στο γήπεδο του Ολυμπιακού έχει σχεδόν καταστραφεί αφού φιλοξενεί όλα αυτά τα χρόνια και τις τρεις ομάδες της πόλης.

Η προχειρότητα που αντιμετωπίστηκε και αυτή η υποδομή από τον «έμπειρο» και «σοβαρό» Δ. Λουκά είναι πρωτοφανής. Ένα έργο όλο κι’ όλο δημοπράτησε από το 2015 και ούτε αυτό δεν θα ολοκληρώσει μέσα σε πέντε χρόνια!!

Παραβλέποντας την κοροϊδία, σε μία απέλπιδα προσπάθεια το γήπεδο να διασωθεί, η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε ξανά υπέρ του έργου για ακόμα μία φορά.

 

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Εποχή»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

Categories