Το βίντεο της ντροπής: Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαιρώνουν 22χρονη – Ομολογεί απόπειρα βιασμού η Θύρα 7; (Photos – Video)

Βίντεο με τον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα μίας 22χρονης οργανωμένης οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκανς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήρθε στη δημοσιότητα.

Το περιστατικό συνέβη στις 4 Φεβρουαρίου όταν και μία μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκε στον σύνδεσμό του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Περιστερίου όπου και υπάρχει το club των Πρασίνων «West Block».

Η 22χρονη, η οποία ήταν γνωστή στους ερυθρόλευκους για την συμμετοχή της στα κοινά του ΠΑΟ μαχαιρώθηκε, ξυλοκοπήθηκε και υβρίστηκε στο πλαίσιο αυτής της επίθεσης – όπως και δύο περαστικοί που δεν είχαν καμία σχέση με τις δύο ομάδες – από τέσσερα με πέντε άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση δεν ήταν οργανωμένη από τα «μεγάλα κεφάλια» του συνδέσμου, καθώς δεν κρύβουν την αντίθεσή τους.

Εντύπωση προκαλεί σχετικά με το θέμα μία ανάρτηση της θύρας 7 στο Facebook στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, οι διαχειριστές της σελίδας ομολογούν απόπειρα βιασμού.

 

Λίγο καιρό μετά ήρθαν τα αντίποινα με τους Πράσινους να πραγματοποιούν επίθεση στο Παπαστράτειο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, όπου και διεξαγόταν ο αγώνας πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα καθώς είχαν πληροφορίες ότι εντός του γηπέδου ήταν κάποιοι εκ των δραστών της επίθεσης στο Περιστέρι.

Από την επίθεση προκλήθηκαν τραυματισμοί αφού χτυπήθηκαν γυναίκες και παιδιά, μεταξύ των οποίων κι ένας φίλος του Ολυμπιακού ΑμεΑ.

documentonews.gr

Categories