Οι υποψήφιοι συστήνονται. ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ – Υπ. Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων-Λαγονησίου. “Σαρωνικός αύριο”

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ – Υπ. Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων-Λαγονησίου Σαρωνικός Αύριο με τον Δήμαρχο Σαρωνικού ΓΙΩΡΓΟ ΣΩΦΡΟΝΗ.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Κορασβίλη-Σκοπελίτη και πατέρας 2 παιδιών του Δημήτρη και της Άννας Μαρίας.

Σπούδασα Ναυτιλιακά και εργάζομαι ως λογιστής από το 1989 σε ναυτιλιακή εταιρία, κατέχοντας την άδεια Λογιστή – Φοροτεχνικού ενώ είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του ΠΑ.Σ.Ε.Ν.Τ. (Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό).

Κατοικώ στο Λαγονήσι από το 1974.Τα πρώτα χρόνια περνούσα εδώ με την οικογένεια μου τους καλοκαιρινούς μήνες τις διακοπές, μετέπειτα το Λαγονήσι έγινε ο τόπος που περνούσα περισσότερο διάστημα του χρόνου και τα τελευταία χρονιά μένω πλέον εδώ ως μόνιμος κάτοικος.

Το Λαγονήσι φέρνει πάντα στο μυαλό μου τις καλύτερες παιδικές μου αναμνήσεις.
Θυμάμαι με πόση αγωνία περίμενα να κλείσουν τα σχολεία, να έρθει το καλοκαίρι για να βρεθώ εδώ και να ανταμώσω με τους φίλους και τις φίλες μου για να πάμε στην Ουτοπία, να δούμε ταινία στο σινεμά Λαγονήσι, να πάμε για ποτάκι στα Κοχύλια και για παγωτό στον Νίκο του Sweet Palace!

Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως Υπ. Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων-Λαγονησίου με το ψηφοδέλτιο του «Σαρωνικός Αύριο» του Δήμαρχου Γιώργου Σωφρόνη θέλοντας έτσι να στηρίξω την ανάγκη που έχει η περιοχή μας για αλλαγές. Για όσα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι, και ο καθένας μας ξεχωριστά κάνοντας το μέρος του, για να την κάνουν πιο σύγχρονη και πιο λειτουργική και με σκοπό την καταγραφή των καθημερινών προβλημάτων και την επίλυση τους.

Ποτέ δεν με εξέφραζαν ως άτομο οι επαγγελματίες πολιτικοί της παλαιάς κοπής που όλοι ξέρουμε, για αυτό στηρίζω και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη , ενός νέου ανθρώπου με αξίες, όρεξη ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ αλλά και όραμα για το μέλλον!!!

Όλοι μας πλέον γνωρίζουμε ότι τα χρόνια πέρασαν από τότε που είμαστε παιδιά, το Λαγονήσι μεγάλωσε, μαζί του και εμείς, οι μόνιμοι κάτοικοι. Μαζί μας αυξήθηκαν και οι απαιτήσεις της περιοχής.

Αυτό που χρειάζεται το Λαγονήσι μας είναι η ανανέωση-αναβάθμιση του τοπικού οδικού δικτύου, (όπου αυτό κριθεί αναγκαίο) ειδικά σε δρόμους με συχνή κίνηση όπως κοντά σε σχολεία. Με στόχο πάντα τη διευκόλυνση των διερχόμενων δημοτών και την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας στην μετακίνηση και πάντα με γνώμονα το ότι τα έργα θα διασφαλίζουν τη θετική περιβαλλοντική συνεισφορά.

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος με αυστηρή επιτήρηση αλλά και επιβολή προστίμων στην αυθαίρετη ρίψη μπαζών και απορριμμάτων στους ανοικτούς αφύλακτους χώρους η οποία έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται πηγές μόλυνσης αλλά και να αλλοιώνεται η φυσική ομορφιά του τόπου μας.
Όπως και η απαράδεκτη ρήψη ακάθαρτων υδάτων στους δρόμους και στα ρέματα.

Επίσης είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ενός σύγχρονου παιδότοπου αναψυχής για τα παιδιά όπου θα παίζουν με ασφάλεια μακριά από την κεντρική Λεωφόρο κάνοντας ποδήλατο σε ένα σύγχρονο ποδηλατοδρόμο, με αθλοπαιδιές και υπαίθρια όργανα γυμναστικής, γήπεδα mini soccer αλλά και γήπεδο καλαθοσφαίρισης. Όπως και η δημιουργία στον χώρο ενός ανοικτού αμφιθέατρου όπου θα διοργανώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και μια δημοτική καντίνα απ΄ όπου οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να επιβλέπουν τα παιδιά τους .
Πολλά μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση και όρεξη για δουλειά.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης και όλοι εμείς του συνδυασμού «Σαρωνικός Αύριο» είμαστε έτοιμοι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του δημοτώνδίνοντας τον καλύτερο εαυτόν μας για την Πόλη που αγαπάμε!

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε με πάθος για να κάνουμε την Πόλη μας ομορφότερη, καθαρότερη, πιο φιλική στους επισκέπτες της!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

Λογιστής- Φοροτεχνικός

Υπ. Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων-Λαγονησίου

«Σαρωνικός Αύριο»
Με τον Δήμαρχο Σαρωνικού ΓΙΩΡΓΟ ΣΩΦΡΟΝΗ

Τηλ. 6944-777858

email angelos2000gr@yahoo.gr

Categories