Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αυθεντικός Μαέβιους Παχατουρίδης, απαντά στον Λοβέρδο(Σάτιρα)

Χρειαζόταν και η γνώμη του γνωστού ζωγράφου – κριτικού τέχνης για το ζήτημα

Την κλιμάκωση που του άξιζε έλαβε τελικά το στόρι με τον Γάλλο οικονομολόγο Μαέβιους Παχατουρίδη, για το οποίο πρώτος ενημέρωσε το κοινό ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γιάννης Λοβέρδος. Μιλάμε φυσικά για αυτή τη στιγμή διαύγειας από τη μεριά του αγαπημένου μας γητευτή των hoax, ο οποίος ολοκλήρωσε τον ιλιγγιώδη ελιγμό της σκέψης του με ένα disclaimer ότι βασικά είμαστε όλοι βλάκες:

Η έμπνευση για αυτό το έπος που ζήσαμε τη Δευτέρα ήταν το παλιό σκετσάκι των ΑΜΑΝ. Εκείνο στο οποίο έδινε πνοή ο Σωτήρης Καλυβάτσης, στο φυσικό του ρόλο ως ζωγράφος – κριτικός τέχνης που μιλάει για τους στίχους της Ναταλίας Γερμανού και ταξιδεύει με την ποίηση της Σαπφούς:

Προφανώς ο ηθοποιός θεώρησε ότι οι αποκαλύψεις Λοβέρδου θίγουν την περσόνα του, οπότε έπρεπε να πει κάτι. Και το έκανε με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το οποίο μπορεί να σας κάνει να μπιμπικιάσετε, μπορεί και όχι βέβαια.

Πιο συγκεκριμένα, φωνάζει «Δεν μπορεί ο κάθε Λατούς να χρησιμοποιεί το πρόσωπό μου»:

https://www.instagram.com/p/BvM_kHPIEZc/
Νομίζουμε ότι ο κύκλος αυτός έκλεισε και μπορούμε να το αφήσουμε πλέον, μέχρι βέβαια ο Λοβέρδος να ανακαλύψει  την ύποπτη συμμετοχή του ιγκουάνα από το «Είσαι το ταίρι μου» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ή κάτι τέτοιο.

luben.tv

Categories