ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ του 2ου Δημοτικού Καλυβίων για να εκπροσωπήσει την ΕΛΛΑΔΑ στους τελικούς του HUSTON

Η ομάδα ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων συμμετείχε στον τελικό της Θεσσαλονίκης 16-17 Μαρτίου 2019. Τα αποτελέσματα του τελικού έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση στην καινοτομία εκπροσωπώντας πλέον, με πρόταση και διαδικασία κρίσεων, τη χώρα μας στο Global Innovation Award The 2019 INTO ORBIT Global Innovation Award will be held June 30 – July 2, 2019 in San Jose, CA, USA. Επιπλέον, η ομάδα NGK κατέκτησε τη 2η πανελλαδικά θέση https://eduact.org/%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%8 ανάμεσα σε 54 ομάδες που συμμετείχαν στον μεγάλο τελικό, από 160 αρχικά ομάδες, γεγονός που της δίνει το εισιτήριο για το https://www.firstchampionship.org/houston FIRST CHAMPIONCHIP APRIL 17 – 20 HOUSTON, TX. Οι επιδόσεις της ομάδας στον τελικό επισφραγίστηκαν και με πέντε προτεινόμενα βραβεία: Έρευνας και Καινοτόμου Λύσης (στην κατηγορία Project), Έμπνευσης (στην κατηγορία Core Values) και Προγραμματισμού – Στρατηγικής και Καινοτομίας (στην κατηγορία Robot Design).

Η συμμετοχή αυτή όμως είναι πολυδάπανη (25.000€) και οι γονείς των παιδιών από μόνοι τους ΔΕΝ μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος.

Απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλους τους φορείς του Δήμου μας αλλά και ιδιώτες που νομίζουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν ΑΜΕΣΑ κάποιο ποσό. να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ.Καλυβίων στο τηλ.6936697696 .

Επίσης έχει ανοίξει λογαριασμός  μέσω paypal όπου ήδη αρχίζει να ενεργοποιείται ροή προσφορών. Ο Στόχος των 10.000 ευρώ έχει τεθεί στο PAYpal από τον Δημ Τριανταφυλλίδη, δάσκαλο του 2ου Δημοτικού ο οποίος είναι ο κυριότερος συντελεστής της επιτυχίας των παιδιών

ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Μπείτε τώρα στην πιο κάτω διεύθυνση και στείλτε οποιοδήποτε ποσό μπορείτε. Ακόμα και 1 ευρώ είναι πολύτιμο!!

https://www.paypal.com/pools/c/8ddAlFUt67?fbclid=IwAR25lhw-6OXfPlm6yxou8QdM738ImZPTOH80Y4O_Z4xRYBUMTY5y5FT5yAQ

 

Categories