Το Star ζηλεύει την δόξα του Αυτιά, μιλάει με το βίντεο του Κούγια ζωντανά στο δελτίο(Σάτιρα)

Το βίντεο του Αλέξη Κούγια είναι το δεύτερο στην ιστορία που αποκτά νοημοσύνη μετά από αυτό του Ψωμιάδη

Ότι ο γνωστός attorney Αλέξιος Κούγιας μπορεί να είναι ταυτόχρονα χωμένος μέχρι και στην τελευταία λιμνούλα μούργας της χώρας το γνωρίζαμε πολύ καλά, αυτό που αγνοούσαμε όμως είναι ότι μπορεί και να δίνει ζωντανή συνέντευξη σε δύο κανάλια ταυτόχρονα. Όπως μπορεί να φαντάζεστε από τώρα, δεν ξεκίνησε από τον Αλέξη η κατάργηση των νόμων της φυσικής: Είναι τα ένδοξα ελληνικά ΜΜΕ αυτά που άφησαν να εννοηθεί ότι στα κεφάλαια της κβαντομηχανικής των συγγραμμάτων φυσικής του μέλλοντος θα διαβάζουμε τη φράση «Κούγιας του Σρέντιγκερ».

Το στόρι έχει ως εξής: Όπως παρατήρησε πρώτος ένας χρήστης της γνωστής διαδικτυακής γιάφκας που δεν μπορούμε να ονοματίσουμε, ο αγαπημένος ποινικολόγος του ελληνικού κοινού βρέθηκε να μιλάει στον ΑΝΤ1 και το Star “ζωντανά” την ίδια στιγμή, με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για το ποιον αξιαγάπητο άνθρωπο υπερασπίζεται αυτή τη φορά. Αυτό επιβεβαιώνεται εύκολα κοιτώντας τα δελτία των ειδήσεων (1, 2) στο ίδιο χρονικό σημείο, πχ στις 19:56.

Όπως προκύπτει από τα σκρίνσοτ:

Να σημειωθεί εδώ ότι σε κανένα από τα δύο κανάλια δεν αναφέρεται κάπου ότι το βίντεο δεν είναι ζωντανό, αν και ο Κούγιας είναι τουλάχιστον στο ίδιο πλάνο με τον Χατζηνικολάου. Χωρίς σε καμία περίπτωση να υποτιμούμε την ύπαρξη θαυμάτων ή τις μαγικές ικανότητες του δικηγόρου της καρδιάς μας, μια πρόχειρη εξέταση της κατάστασης αποκαλύπτει ότι είναι η παρουσιάστρια του Star Μάρα Ζαχαρέα που έρχεται εδώ να παίξει το ρόλο του (γίγαντα, μην ξεχνιόμαστε) Γιώργου Αυτιά.

Αυτό το σημείο που μιλάει με το βίντεο του Πανίκα Ψωμιάδη, φυσικά:

Αυτό προκύπτει πολύ εύκολα από τους τίτλους του βίντεο, τους οποίους το κανάλι ρίχνει πριν προλάβει καν να πει την αντίστοιχη ατάκα ο Αλέξης, όπως πχ αυτός με τις «αμέλειες τις εκτελεστικής εξουσίας». Το εκπληκτικότερο εδώ πέρα από την κανονική συζήτηση που γίνεται είναι ότι η ευγενέστατη κ. Ζαχαρέα λέει και το υπέροχο «Κύριε Κούγια καλησπέρα σας»:

Το ότι θα σφάζονταν τα κανάλια για το ποιο θα έχει ζωντανά (ή έστω ζωντανά – νεκρά) τον Αλέξη στο δελτίο, είναι άλλη μια μαγεία που έχει την τιμή να ζει η χώρα μας το έτος 2019.

luben.tv

”Αν δεν βγει ο famous  Νομικός    στους famous opinion makers , να απευθύνει διάγγελμα σε εθνική εμβέλεια, πώς θα εξημερωθούν τα ζωντανά χρυσό μου?” 

H τσούχτρα του Paraktios

Categories