Ο μύστης, πλέον, Ηλίας Ψινάκης κατεβαίνει για ευρωβουλευτής με σύνθημα το «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»


Έτοιμος να κάνει Μύκονο τις Βρυξέλλες φαίνεται πως είναι ο γνωστός γενικών καθηκόντων σελέμπριτι

Έχουμε ήδη ζήσει τον Ηλία Ψινάκη δήμαρχο Μαραθώνα, όμως είμαστε νέοι άνθρωποι και πρέπει να ζήσουμε κι άλλα πράγματα, ακόμη καλύτερα αν γίνεται. Καλά καταλάβατε: Το μενού θα έχει πάλι Ψινάκη με πολιτική, μόνο που η γνωστή φάμπιουλους πέρσονα ετοιμάζεται να χτυπήσει ακόμη πιο υψηλά αξιώματα.

Και όταν λέμε υψηλότερα, δεν αναφερόμαστε στις πασέ πλέον θέσεις του περιφερειάρχη και του ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα psinakis-polites.eu (στο οποίο τις τελευταίες μέρες έπαιζε ένα ρολόι που μετρούσε αντίστροφα με το σλόγκαν «Πολίτες: Όπου να ΄ναι σκάει»), ο Ηλίας Ψινάκης στοχεύει την Ευρωβουλή, με σκοπό προφανώς αυτή τη φορά να καλέσει ολόκληρο τον πληθυσμό των Βρυξελλών και του Στρασβούργου σε πάρτι στη Μύκονο για τα γενέθλιά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σπουδαίου γεγονότος:

«Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα. Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;

Η πρόκληση είναι τα 4 και εκατομμύρια Έλληνες που απέχουν –γιατί δε γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε – να βοηθήσουν την Ελλάδα αρχίζοντας από τις Ευρωεκλογές.

Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις.

Είναι το “πορτοφόλι” και οι ευκαιρίες που φέρνουν ανάπτυξη και ευημερία. Η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια “ζει” με τα λεφτά που παίρνει από την ΕΕ.

Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. Είναι μια πρωτοβουλία που μας ζητήθηκε από πολίτες και από τις Βρυξέλλες, ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η Χώρα μας μια άρτια και συνεπή εκπροσώπηση.

Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Τι μισθούς παίρνουν:

Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα.
Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται.
«ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!
Ηλίας Ψινάκης»

Αξίζει εδώ να δώσουμε και στο σύνθημα με το οποίο επέλεξε να κλείσει την ανακοίνωσή του ο γίγαντας του στυλ τη σημασία που του αξίζει: Ήταν το αρκετά σύγχρονο “Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!”. Σε περίπτωση που σας έχει δημιουργηθεί η απορία για το πως έχει γίνει τόσο viral ο βετεράνος σελέμπριτι, πιστεύουμε πως αξίζει να αναφερθεί ότι τώρα τελευταία δίνει ρέστα σε γνωστό ιντερνετικό εσπρέσο λάουντζ της καρδιάς μας.

Σε περίπτωση που το χάσατε:

 

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να τον δούμε μετά τον Μαραθώνιο να κόβει με το αμάξι την αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ, ή κάτι τέτοιο.

luben.tv

Tι έγινε χρυσό μου Ηλία ,που χεις  όλα τα εργαλεία, σου ξίνισε η χωριάτα η Μύκονος και γουστάρεις Βρυξέλλες τώρα? 

Paraktios tsouxtra

Categories