Δήμος Πωγωνίου: Πρόεδρος κοινότητας σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών -Τι δήλωσε ο δήμαρχος

Μετά την απόφαση του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελβινακίου για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Δήμος Πωγωνίου καταδικάζει απερίφραστα κάθε συμμετοχή σε παράνομη δραστηριότητα. Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η σύλληψη κυκλώματος στο οποίο φερόταν να εμπλέκεται ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελβινακίου, η Δημοτική Αρχή τήρησε στάση σιγής σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Δήμος κίνησε όλες τις αρμόδιες διαδικασίες για την αντικατάσταση του εν λόγω Προέδρου και τη Δευτέρα θα γίνει η ορκωμοσία του αντικαταστάτη του.

Σημαία της Δημοτικής Αρχής είναι η προφύλαξη της ασφάλειας της περιοχής και των δημοτών μας. Κάθε πρόσωπο ή πράξη που δεν ακολουθεί την οδό της νομιμότητας και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των δημοτών μας θα μας βρίσκει απέναντι. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε παράνομες δραστηριότητες».

aftodioikisi.gr

Να σαι καλά Δήμαρχε ,χρυσό μου, μ’ ‘εκανες και γέλασα με αυτό το ”η Δημοτική Αρχή τήρησε στάση σιγής”’ Το ιχθύος ξέχασες χρυσό μου, για τον εκλεκτό αιρετό του Δήμου σου και τα άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης-ντόπιας μαφίας   που έφαγαν 500 χρόνια φυλακή! Τώρα ρίξτε σαν Δήμος κι ένα  Πωγωνιανό μοιρολόι για τον ξενιτεμένο Πρόεδρο της Κοινότητας και τον πατέρα του που την κοπάνησαν για να μην τους μπουζουριάσουν!

Paraktios Tsouxtra

 

Categories