Μαρία Κοντού. Υποψ. Σύμβουλος Τοπικού Καλυβίων – “Σαρωνικός αύριο”

Ονομάζομαι Κοντού Μαρία . Γεννήθηκα το 1983 στο Π.Φάληρο από ΕλληνοΙταλίδα μητέρα και νησιώτη πατέρα . Είμαι εργαζόμεη μητέρα 2 παιδιών 9 και 3 ετών αντίστοιχα .

Οι σπουδές μου είναι πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων .

Μιλάω 2 ξένες γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά .

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα περισσότερα απο 15έτη και συγκεκριμένα σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία ως Ιατρικός Επισκέπτης .

Η πολύχρονη εργασιακή μου εμπειρία και η συνεχής τριβή με την ασθένεια και τον πόνο του ασθενή λειτούργησαν καταλυτικά στην διαμόρφωση του πως αντιμετωπίζω τις δυσκολίες της καθημερινότητας , μέσα από αυτό γεννήθηκε και είναι στάση ζωής το να χαμογελάω σε κάθε δυσκολία και να παρακινώ και τους γύρω μου σε αυτό γιατί …αν έχουμε Υγεία εμείς και οι αγαπημένοι μας τότε όλα τα άλλα θέματα λύνονται.

Επίσης είμαι κατά καιρούς αρθρογράφος του ειδησεογραφικού site ThePost.news

Ανήκω στην εθελοντική ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» και προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στον τομέα των παιδιών που φιλοξενούνται για «Κοινωνικούς Λόγους» με εισαγγελική παραγγελία στα νοσοκομεία Παίδων της Αττικής .

Διαμένω μόνιμα στα Καλύβια από επιλογή . Την περιοχή την γνωρίσα και την αγάπησα από το 2006 καθώς ο σύζηγος μου και η οικογένεια του μένουν μόνιμα από το 1979

Τα Καλύβια ήταν για εμένα ο τόπος που αποφάσισα να ζήσω και να δημιουργήσω την οικογένεια μου . Ένας τόπος ο οποίος θα μας προσέφερε και μας προσφέρει μια ποιότητα ζωής ιδανική για να μεγαλώσει κανείς παιδιά σε αντίθεση με την πόλη .

Παρόλο που ο τόπος αυτός δεν με γέννησε τον νιώθω δικό μου σαν να γεννήθηκα εδώ , η αγάπη αυτή καθώς και η υποχρέωση που νιώθω για όσα μου προσφέρει αυτός ο τόπος με ώθησαν να θέλω και εγώ μέσα από την διαδικασία των εκλογών να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου προς όφελος όλων των συνδημοτών .

Κύριο μέλημα μου θα είναι τα θέματα Πρόνοιας , η στήριξη των οικονομικά αδυνάτων , η ενίσχυση μέσω εθελοντικών δράσεων ή μη όλων αυτών που λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης χρειαζόνται από όλους εμάς να τους απλώσουμε το χέρι για να προχωρήσουμε μαζί . Άλλωστε πιστεύω ακράδαντα πως η Ανθρωπιά και η Αλληλεγύη είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη Κοινωνία .

Για όλους λοιπόν τους ανωτέρω λόγους στις Δημοτικές Εκλογές στις 26/5 θα βρείτε το όνομα μου στο ψηφοδέλτιο του Τοπικού Συμβουλίου Καλυβίων με τον συνδιασμό «Σαρωνικός Αύριο»

Με Εκτίμηση

Κοντού Μαρία

Categories