Μίλτος Πρέκας: Ο μοναδικός υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος από το Δήμο Σαρωνικού

Υποψήφιος στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού.

Ο διαχρονικά δραστήριος, παρά την νεαρή του ηλικία, Μίλτος Πρέκας είναι ο μοναδικός υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο οποίος προέρχεται από το Δήμο Σαρωνικού.

Είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, του οποίου επικεφαλής είναι ο πρώην Περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του.

Ο Μιλτιάδης Πρέκας του Σταύρου γεννήθηκε στην Νέα Φέριζα του Δήμου Σαρωνικού όπου διαμένει μόνιμα. Είναι πτυχιούχος του Χημικού τμήματος της θετικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιομηχανική Χημεία. Είναι καθηγητής Χημείας σε φροντιστήριο της περιοχής και είναι επιλαχών περιφερειακός σύμβουλος από τις εκλογές του 2014. Το πολιτικό του ήθος, ο χαρακτήρας του και η δυναμική του παρουσία, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο στους υπόλοιπους περιφερειακούς συνδυασμούς να βρουν υποψήφιο από τον Δήμο Σαρωνικού. Έτσι λοιπόν, η ανανέωση και το «οι νέοι να βγουν μπροστά» τα οποία είναι συνθήματα του Γ. Σγουρού γίνονται πράξη, καθώς άλλος ένας χαρισματικός νέος επιστήμονας συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του.

 

Categories