Χρηστος Ραπτης. Υπ.Συμβουλος Τοπικης Κοινοτητας Καλυβιων (Σαρωνικός Συνεργασία -Φιλίππου)

Έτος γέννησης 22-08-1968 Υπάλληλος ΔΕΗ Ηλεκτρολόγος – Χειριστής στο τομέα λειτουργίας του ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ- ΛΑΥΡΙΟΥ Εκλεγμένος δυο φορές , σε ισάριθμες εκλογικές αναμετρήσεις , στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του ΑΗΣ Κ-Λ.

Επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ του ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ .

Από το 2016 πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. ”

Είμαστε έτοιμοι, με απόλυτο σεβασμό στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην αξιολόγηση και ευθυκρισία των τοπικών μας κοινωνιών, να αναλάβουμε μια σημαντική πολιτική ευθύνη . Να οδηγήσουμε Μαζί το Δήμο ακόμα ψηλότερα, εκεί που του αξίζει. ”

Όλους εμάς τους απλούς ενεργούς πολίτες που απαρτίζουμε την παράταξη «Σαρωνικος Συνεργασια» μας ενώνει η αγάπη για τη ζωή και τον τόπο μας. Είμαστε πολίτες με διαφορετική ιδεολογία και κομματική ταυτότητα, πολίτες με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και νέοι ανήσυχοι πολίτες, χωρίς προηγούμενη ανάμειξη στα «κοινά», που με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση θέλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, τις γνώσεις μας, την κατάρτισή μας ώστε να αναβαθμίσουμε τον Τόπο μας, να τον κάνουμε ανταγωνιστικό, να τον κάνουμε παραγωγικό, να τον αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής όλων μας. Μας στενοχωρεί και μας θυμώνει η απαξίωση του Δήμου μας, οι εικόνες κατάρρευσης και εγκατάλειψης που αντικρίζουμε στις γειτονιές μας και στα χωριά μας.

Χρέος μας είναι όλοι εμείς, να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο. Να αγωνιστούμε για μια Τοπική Αρχή που θα απαντά άμεσα στα προβλήματα της καθημερινότητας, που θα λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα από κομματικές δεσμεύσεις και σκοπιμότητες, που θα εγγυάται την ισοπολιτεία και την ισονομία όλων των δημοτών, που θα τοποθετεί πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών, που θα επενδύει στη παιδεία των πολιτών και τον πολιτισμό και θα υπερασπίζεται το περιβάλλον.

Ραπτης Χρηστος_
Υπ.Συμβουλος Τοπικης Κοινοτητας Καλυβιων

Categories