Λάζαρη Ηλιοπούλου Λαμπρινή – Υπ. τοπικός σύμβουλος Καλυβίων- Λαγονησίου (Σαρωνικός αύριο)

Ονομάζομαι Λάζαρη – Ηλιοπούλου Λαμπρινή, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978, είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Ηλιόπουλο και έχω 3 παιδιά. Την Κρυσταλένια 19 ετών ,φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,στο τμήμα βιοτεχνολογίας, τον Άγγελο 17 ετών μαθητή Λυκείου και τον Στάθη ετών 10 μαθητή Δημοτικού. Ως οικογένεια έχουμε σχέσεις με την περιοχή από το 1984 αλλά μένουμε μόνιμα στο Λαγονήσι από το 2005. Με τον σύζυγο μου διατηρούμε εταιρία Ανελκυστήρων.
Η αγάπη μου για τον εθελοντισμό , για τα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα με έκανε να ασχοληθώ από πολύ νωρίς με τα κοινά. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκα σε εθελοντικές ομάδες . Στο Δήμο μας ασχολήθηκα εθελοντικά με το 3ο Νήπιο Λαγονησίου όπου φοιτούσαν τα παιδιά μου. Εκλέχθηκα το 2007 ως και το 2012 στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του 3ου δημοτικού σχολείου Καλυβίων, όπου υπήρξα γενική γραμματέας και αντιπρόεδρος. Υπήρξα Ιδρυτικό μέλος την Ένωσης Γονέων Σαρωνικού και μέλος της, από το 2008 ως και το 2016 όπου διατέλεσα Αντιπρόεδρος και ταμίας της. Υπήρξα πρόεδρος του 2ου γυμνασίου Καλυβίων το 2013 και εκπρόσωπος του στην σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Την ίδια χρονιά και ως το 2016 ,διατέλεσα μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού ομίλου Λαγονησίου όπου ήμουν γραμματέας. Ενεργοποίησα ξανά και υπήρξα μέλος του Δ.Σ του Εξωραιστικού συλλόγου “Φοίνικας”. Τώρα είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 3ου Δημοτικού και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου.
Όλα τα χρόνια που ζω μόνιμα στο Λαγονήσι αλλά και νωρίτερα στην ζωή μου φροντίζω ενεργά αδέσποτα ζώα ,στειρώνοντας τα και παρέχοντας τους φαρμακευτική και κτηνιατρική κάλυψη .Έχω επιτυχώς βρεί κατάλληλα σπίτια σε αυτά τα 14 χρόνια που ζω μόνιμα στο Δήμο σε πάνω από 60 ζώα και θα συνεχίσω με θέρμη να το κάνω.
Έρχομαι σε καθημερινή επαφή με κόσμο και γνωρίζω καλά και τα προβλήματα του Δήμου αλλά και τις προοπτικές εξέλιξης του. Ο Δήμος μας μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση αρκεί να επιτρέψουμε σε νέους ανθρώπους να το πραγματοποιήσουν. Τα θεμέλια μπήκαν , ήρθε η ώρα να σηκωθεί το οικοδόμημα. Πιστεύω στους νέους ανθρώπους γιατί έχουν όρεξη, όραμα και δεν κουβαλάνε τίποτα από το παρελθόν. Γι αυτό τον λόγο θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο της τοπικής κοινότητας Καλυβίων με τον συνδιασμο ‘ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ’ και τον Γιώργο Σοφρώνη.

Με εκτίμηση
Λάζαρη Λαμπρινή

Categories