Αναστάσιος Πρίφτης. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. (ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – Π ΦΙΛΙΠΠΟΥ)

Αγαπητοί συνδημότες – συνδημότισσες,

Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Πρίφτης Αναστάσιος. Γεννήθηκα στον Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού όπου και ζω μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει δύο κόρες . Στο παρελθόν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Β΄Εθνική καθώς και διακεκριμένος σκόρερ στην κατηγορία αυτή. Άσκησα επίσης και καθήκοντα προπονητή στην τοπική ομάδα του Κουβαρά συντελόντας στην άνοδο δύο κατηγοριών.
Διατηρούσα επιχείρηση ΟΠΑΠ για 35 συνεχόμενα έτη τόσο στον Κουβαρά όσο και στο Λαγονήσι. Επιπροσθέτως, διετέλεσα Αντιπρόεδρος στον Κουβαρά από το 1998-2006. Τα τελευταία χρόνια είμαι συνταξιούχος και δραστηριοποιούμαι ως επίτροπος στην εκκλησία του Κουβαρά.
Η πρώτη μου επαφή με τα κοινά ,το 1998 επί προεδρίας Γεωργίου Πρίφτη σηματοδότησε μια πορεία πολλών και σημαντικών έργων στην Κοινότητα Κουβαρά όπως:
1. Αποχέτευση
2. Καθαριότητα
3. Ίδρυση 1ου Γυμνασίου Πέτας – Κουβαρά
4. Αναπλάσεις Κοινοτικών χώρων
5. Ίδρυση Κοινοτικού Μεγάρου
6. Δημιουργία γηπέδων μπάσκετ – τέννις – ποδοσφαίρου 5 Χ 5
7. Διάνοιξη και συντήρηση δρόμων
8. Επέκταση σχεδίου πόλεως και πολλά άλλα ακόμα

Η οικογένειά μου, κρατά καλά τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, μιας και η κόρη μου Κατερίνα Πρίφτη είχε διετελέσει και εκείνη μια επιτυχημένη θητεία ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού με τον «Σαρωνικό Συνεργασία» στον νεοσύστατο τότε Καλλικρατικό Δήμο Σαρωνικού, προσφέροντας με την δική της συμβολή πολλά πράγματα στο Δήμο μας.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ,

1. Γιατί θεωρώ τον Πέτρο Φιλίππου άξιο και αναντικατάστατο για την θέση του Δημάρχου
2. Γιατί η τεράστια εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια γερή βάση για το επόμενο βήμα, την αναναίωση και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας .
3. Γιατί ο σεβασμός και η αγάπη προς τον συνδημότη του είναι ολοφάνερη και ξεχωριστή .
4. Γιατί μοναδικό μου όραμα και προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμιση και ο εκσυχρονισμός του Δήμου μας.
5. Γιατί η συνεργασία και η συλλογική δουλειά είναι αυτά που με αντιπροσωπεύουν σαν άνθρωπο με μοναδικό στόχο το κοινό καλό.

Ως άνθρωπος του αθλητισμού, αγαπώ, αναγνωρίζω, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην νεολαία του τόπου μας καθώς πιστεύω πως εκείνη αποτελεί την συνέχιση του Δήμου μας. Θέλω να συμβάλλω και εγώ με την σειρά μου στην ανανέωση και στην εξέλιξη όλων των αθλημάτων του Δήμου Σαρωνικού αξιοποιώντας τις παρούσες εγκαταστάσεις και δημιουργώντας κίνητρα στα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Το πρόγραμμα του «Σαρωνικός Συνεργασία» είναι ένα πρόγραμμα υψηλών στόχων ,όπου χρειάζεται πολλή δουλειά για να επιτευχθεί . Σε αυτόν τον αγώνα η εμπειρία μου ως Αντιπρόεδρος, η μαχητικότητα μου, το ήθος μου και το μεράκι μου για δουλειά, αποτελούν τα βασικά στοιχεία για να πραγματοποιήσω τον στόχο του συνδυασμού όσο και για να στάθω δίπλα στις ανάγκες του κάθε συμπολίτη μου ξεχωριστά. Το μέλλον του τόπου μας είναι τα παιδιά μας , η νεολαία μας και είναι υποχρέωσή μας να τους αφήσουμε μια σωστή παρακαταθήκη.

Βασικά προβλήματα του Δήμου μας όπως:
1. Αποχέτευση
2. Παιδεία
3. Υγεία
4. Κοινωνικη Πολιτική
5. Αθλητισμός
6. Νεες τεχνολογίες και προγράμματα ανάπτυξης
7. Καθαριότητα
8. Νεολαία
9. Ανάπτυξη
10. Σχέδια πόλης

είναι αυτά που δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά και έχω την τόλμη και το θάρρος να εκφράσω τις θέσεις μου και να σας εκπροσωπήσω επάξια στο Δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα πάντα την ειλικρίνεια και την διαφάνεια. Θα με τιμούσατε ιδιαιτέρως με την ψήφο σας μιας και ο Σαρωνικός Συνεργασία έχει ανάγκη την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σας .

Με τιμή

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Σαρωνικού ( Κουβαρά-Πέτα)

Αναστάσιος Πρίφτης

Categories