Κωμικοτραγικό: Ασθενείς είδαν ξαφνικά πορνό σε αίθουσα αναμονής νοσοκομείου

Που να το φανταζόντουσαν όσοι περίμεναν στην αίθουσα αναμονής ενός νοσοκομείου στην Κίνα ότι θα έβλεπαν πορνό στις τηλεοράσεις που υπάρχουν για την ψυχαγωγία του κοινού;

Κι όμως αυτό το κωμικοτραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα με τους τρομαγμένους ασθενείς να φεύγουν έκπληκτοι, όταν είδαν ξαφνικά πορνό στις τηλεοράσεις όσο περίμεναν για την επίσκεψή τους στον οδοντίατρο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία κλήθηκε να διερευνήσει την υπόθεση, ανέφερε ένας εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο :

Το παράξενο περιστατικό με το πορνό έλαβε χώρα στο οδοντιατρείο του νοσοκομείου Τσανγκ’αν στην πόλη Ντονγκουάν, ανέφερε το Btime.com, μέλος του δικτύου ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών του Πεκίνου.

Η ιστοσελίδα μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που γυρίστηκε από μια αυτόπτη μάρτυρα που ακούγεται να λέει σχετικά με το πορνό: «Είμαι στο νοσοκομείο Τσανγκ’αν. Τι παίζουν πρωί πρωί; Είναι υπερβολικό».
Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε στην ιστοσελίδα πως η αστυνομία ερευνά το θέμα και δήλωσε πως οι αξιωματικοί έλεγξαν τον σχετικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων και των συσκευών Wi-Fi, αλλά δεν έχουν ακόμη εντοπίσει τον ένοχο.

Το πορνό είναι παράνομο στην Κίνα, όπου οι αρχές κάνουν τακτικά ελέγχους στο διαδικτυακό περιεχόμενο. Όσοι παράγουν, δημοσιεύουν, πωλούν ή διαδίδουν πορνογραφικό περιεχόμενο μπορούν να καταδικαστούν μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη στην Κίνα, ανάλογα με την σοβαρότητα του εγκλήματος, σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο της χώρας.

 

aftodioikisi.gr

Categories