Δ.Τ «Σαρωνικός Αύριο»:Πότε θα πει αλήθεια ο κ.Φιλίππου για την αποχέτευση του Δήμου Σαρωνικού;

Πότε θα πει αλήθεια ο κ. Φιλίππου για την αποχέτευση

του Δήμου Σαρωνικού;

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Φιλίππου προσπαθεί για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού, για την πραγματική του θέση όσον αφορά το ζήτημα της αποχέτευσης του παραλιακού μας μετώπου.

Από το 2010 ως σήμερα, λέει συστηματικά ψέματα.

  • Το 2010, στο προεκλογικό του πρόγραμμα, υποσχέθηκε ότι θα δρομολογούσε την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου για όλη την παραλιακή ζώνη (Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια) και σύνδεση του δικτύου αυτού σε Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων που θα κατασκευαζόταν στην «καταλληλότερη περιοχή», εντός του Δήμου Σαρωνικού. Προωθούσε δηλαδή το 2010 την κατασκευή και λειτουργία ΚΕΛ, εντός του Δήμου. Αυτή τη λύση την πολέμησε ως αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, όταν η σημερινή Δημοτική Αρχή πρότεινε το 2017 την κατασκευή και λειτουργία ΚΕΛ στη βιομηχανική ζώνη των Καλυβίων. Είπε ψέματα στους πολίτες, γιατί εκείνοι είχαν ξεχάσει τι τους υποσχόταν το 2010..
  • Ως αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής το 2017, ήταν αντίθετος με την πρόταση που ο ίδιος είχε συμπεριλάβει στο δικό του πρόγραμμα, προτείνοντας τη λύση της Ψυττάλειας, ενώ γνώριζε ότι για οικονομικούς και τεχνικούς λόγους η λύση αυτή δεν είναι εφικτή. Είπε και πάλι ψέματα στους πολίτες.
  • Ως υποψήφιος σήμερα Δήμαρχος, υπόσχεται ξανά τη λύση της Ψυττάλειας, γνωρίζοντας καλά ότι αυτή η λύση δεν είναι εφικτή. Λέει ξανά ψέματα.
  • Ως υποψήφιος σήμερα Δήμαρχος προτείνει ως εναλλακτική της Ψυττάλειας, τη συνεργασία για επίλυση του προβλήματος με γειτονικούς Δήμους. Αυτή είναι και η πρόταση που προωθεί όλους αυτούς τους μήνες η σημερινή Δημοτική Αρχή, με την οποία όμως ο κ. Φιλίππου δήλωνε ότι διαφωνεί. Τελικά διαφωνεί ή λέει συνέχεια ψέματα στους πολίτες, απλά για να τους υφαρπάξει την ψήφο;

Δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την τύχη του Δήμου μας

σε έναν ψεύτη κι αποδεδειγμένα ανίκανο.

Από το 2010 μέχρι σήμερα ο κ. Φιλίππου αλλάζει διαρκώς θέσεις κι απόψεις πάνω στο ζήτημα της αποχέτευσης του Δήμου Σαρωνικού.

Λέει διαρκώς ψέματα.

Αποδείχθηκε ανίκανος να λύσει το πρόβλημα.

Αλλά το χειρότερο είναι, ότι βάζει διαρκώς εμπόδια στη σημερινή Δημοτική Αρχή να δώσει αυτή μια μόνιμη λύση, ώστε να απαλλαγούμε μια και καλή από την ντροπή των βόθρων.

Έτσι όμως ο τόπος μας δεν μπορεί να πάει μπροστά.

Με συνταγές του χθες, δεν θα δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου «μαυρίζουμε» αυτόν που μας λέει διαρκώς ψέματα και μας υποχρεώνει να ζούμε με τα βοθρολύματα.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Categories