Δ.Τ-“Σαρωνικός αύριο” : Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων της παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

Σε κλίμα νίκης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των τριών εκλογικών κέντρων της παράταξης «Σαρωνικός αύριο» στις Δημοτικές Κοινότητες Κουβαρά, Καλυβίων και Αναβύσσου.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου, με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Κουβαρά. Την Παρασκευή 12 Απριλίου εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο στα Καλύβια, ενώ την Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Ανάβυσσο.

Πλαισιωμένος από συνεργάτες, υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, αλλά και εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν δυναμικά το παρών και στις τρεις εκδηλώσεις, ο Δήμαρχος Σαρωνικού και επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός αύριο», κ. Γιώργος Σωφρόνης, έστειλε μήνυμα συστράτευσης και νίκης ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

«Η προσέλευση και στις τρεις εκδηλώσεις, ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τις προσδοκίες μας. Η παρουσία, ο ενθουσιασμός και η θερμή στήριξη των συμπολιτών μας, είναι η μεγαλύτερη πηγή δύναμης και αισιοδοξίας στην πορεία μας προς τις εκλογές. Επιβεβαιώνει ότι είμαστε η παράταξη που μπορεί να ενώσει τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, η παράταξη που εκφράζει τη σύνθεση, την αποτελεσματικότητα και την προοπτική. Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα, με στόχο μια καθαρή νίκη για το Δήμο Σαρωνικού: μια ισχυρή εντολή, για να συνεχίσουμε να κάνουμε τον τόπο μας κάθε μέρα καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σωφρόνης.

Από το Γραφείο Τύπου

Categories