Μανώλης Μπέλεσης. Υποψήφιος Τοπικού Σαρωνίδας. (Σαρωνικός Συνεργασία – Φιλίππου)

Αγαπητοί Γείτονες,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι 41 ετών και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.
Το 2008 μαζί με την συζυγό μου Κατερίνα, εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Σαρωνίδα που συνειδητά επιλέξαμε για να Ζήσουμε.
Επιλέξαμε την Σαρωνίδα, καθώς είναι αδιαμφισβήτητα μία περιοχή προικισμένη με αξιοζήλευτο φυσικό κάλλος, γεμάτη με υποσχέσεις καλύτερης ποιότητας ζωής.
Αγαπώ την Σαρωνίδα. Εδώ γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα δυο μου παιδιά, η Ναυσικά και ο Δημήτρης.
Δυστυχώς, οι συνθήκες που επικράτησαν τα τελευταία χρόνια οδήγησαν στην σταδιακή υποβάθμιση της περιοχής μας. Ο ερασιτεχνισμός ακόμα και σε θέματα που αφορούν στην καθημερινή μας διαβίωση όπως είναι η καθαριότητα αλλά και ο ελλιπής τεχνικοοικονομικός σχεδιασμός ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων έργων υποδομής, επιβράδυναν και σε πολλές περιπτώσεις σταμάτησαν πλήρως την ανάπτυξη στην Κοινότητα και στον Δήμο μας.
Zούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε.
Το περιβάλλον που ζούμε θέλουμε και πρέπει να είναι πολιτισμένο και ανθρώπινο.
Πεποιθησή μου είναι ότι οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένειά μας. Για αυτό ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Τοπικός Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Σαρωνίδας με τον Πέτρο Φιλίππου και τον συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία συνεχίζουμε».

Πιστεύω στον Πέτρο Φιλιππου και ευελπιστώ με την εμπειρία του να αναδιοργανώσει ορθολογικά τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και να διαχειριστεί τους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους με σύνεση και λογική. Ο Δήμος και τα Κοινοτικά γραφεία πρέπει να «ανοίξουν» ξανά τις πόρτες τους στους πολίτες.
Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να δοκιμαστούν.
Στόχος της εκλογής μου, ο αδιάλειπτος έλεγχος στις υποθέσεις της Κοινότητας και του Δήμου. Φροντίδα για τα καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς μας και ανοιχτός διάλογος.
Ας χαρούμε ξανά την Σαρωνίδα που μας αξίζει.
Με εκτίμηση,
Μπέλεσης Μανώλης
Ιπποκράτους 37 – Σαρωνίδα / τηλ : 22910 80352 , 6949 473785

Categories