“Σαρωνικός αύριο”. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Ανάβυσσο. video

Έκλεισε την Κυριακή 14/4 στην Ανάβυσσο, ο κύκλος των εγκαινίων των εκλογικών κέντρων της παράταξης ¨ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ”, του Δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη με την παρουσία πολυπληθούς κοινού που αποτελούνταν από υποψηφίους και κατοίκους της περιοχής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, η παρουσία του συνδυασμου θα ενισχυθεί με τα υπαίθρια ¨κιόσκια” σε κεντρικά σημεία των Δημοτικών Κοινοτήτων. (Κεντρική πλατεία Π. Φώκαιας, κεντρική πλατεία Σαρωνίδας και στην Λ. Καλυβίων μπροστά από φούρνο «Αρτοποιία Λαγονησίου».

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του στην Ανάβυσσο -μετά το τελετουργικό μέρος- ο Δήμαρχος Σαρωνικού και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Σωφρόνης επιτέθηκε στον Π Φιλίππου επικρίνοντας τον τελευταίο για το ιστορικό του, σχετικά με το ΚΕΛ Γερακίνας και την μετέπειτα θέση του πάνω στο αποχετευτικό (ΒΙΟΠΑ και ΚΕΛ Μαρκοπούλου)

Εκτός άλλων, ο Γιώργος Σωφρόνης αναφέρθηκε στην δρομολόγηση της επίλυσης χωροθέτησης του Νεκροταφείου και στα 151 έργα και παρεμβάσεις στην επι ημερών του Διοίκηση ενω βολές για πρώτη φορά εξαπέλυσε και προς τον άλλον ανυθυποψήφιό του Χρήστο Τσιγαρίδα, με αφορμή ανακοίνωση του τελευταίου σχετικά με το πρόβλημα της οροφής του Λυκείου Αναβύσσου.

Πριν το κλείσιμό του και την παρουσίαση των Συμβούλων, ο Γιώργος Σωφρόνης , ζήτησε ισχυρή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλα τα τοπικά,  προκειμένου να υλοποιηθούν όσα έργα έχει ανάγη ο Δήμος.

Δείτε το video

Δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories