Δ.Τ “Σαρωνικός αύριο”:Στην μετά-Κλεισθένη εποχή,ο Δήμος Σαρωνικού χρειάζεται έμπειρη και ικανή ηγεσία

Η παράταξη “Σαρωνικός αύριο”, με επικεφαλής το Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη, διεκδικεί τη θετική ψήφο των πολιτών του Δήμου στις εκλογές της 26ης Μάϊου.

Διεκδικεί μια νέα θητεία, αφενός για να κάνει πράξη το σχέδιο της, που δίνει λύσεις σε όλα τα μεγάλα ανοικτά ζητήματα του Δήμου μας.

Αφετέρου, για να διασφαλίσουμε ότι την επόμενη μέρα δεν θα πάνε χαμένες οι προσπάθειες που έγιναν μέχρι σήμερα, αλλά κι ότι ο Δήμος μας θα έχει στο τιμόνι του μια έμπειρη Διοίκηση, στοιχείο απαραίτητο στη μετά- Κλεισθένη εποχή.

Στην εκλογική μας προσπάθεια δεν έχουν θέση οι άσκοπες αντιπαραθέσεις με άλλους υποψηφίους, ιδιαίτερα όταν αυτές δεν γίνονται σε προγραμματικό, αλλά σε προσωπικό επίπεδο.

Αφήνουμε τον κ. Τσιγαρίδα στην πολιτική του μοναξιά και στις κενές περιεχομένου δηλώσεις που δεν αφορούν τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Δεν  πρόκειται να αναλωθούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις μαζί του.

Αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα του τόπου μας και τα πρόσωπα εκείνα, που με την πολιτική τους δημιουργούν νέα αδιέξοδα.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Categories