Ελένη Θωμά. ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ .

ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ .
Ονομάζομαι Ελένη Θωμά και είμαι 39 ετών.Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων και δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια στην περιοχή του Λαγονησίου. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά ,την Εύη Παππά 16 ετών και τον Άγγελο – Αναστάσιο 12 ετών.
Η μεγάλη μου αγάπη ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και γι’ αυτό τα τελευταία 10 χρόνια συμμετείχα ενεργά στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου ,2ου Γυμνασίου Καλυβίων ,Ένωση Γονέων του Δήμου Σαρωνικού ,Σχολική επιτροπή και ως εθελόντρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις .
Ανακοινώνω την απόφαση μου να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον Πέτρο Φιλίππου, γιατί πιστεύω πως έφτασε η στιγμή να συμμετέχουμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να κατάφερουμε να πάμε αυτό το ευλογημένο τόπο μπροστά .
Όπως και στο παρελθόν,ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μου γνώμονας είναι να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ από καρδιάς. Στην απόφαση μου αυτή συνετέλεσαν οι συνθήκες που επικρατούν στον τόπο μας και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Θέλω να κάνω πράγματα ουσιαστικά ,μακριά από παχιά λόγια και προσωπικές φιλοδοξίες…Θεωρώ πως ήρθε η ώρα ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. Πραγματική,ουσιαστική και αποτελεσματική δουλειά! Ζητώ τη στήριξη σας ,με αίσθηση ευθύνης ,για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προδιαγραφές για εμάς,αλλά κυρίως για τα παιδιά μας,που αποτελούν το μέλλον αυτού του ευλογημένου τόπου.
Σας ευχαριστώ εγκάρδια!
Ελένη Θωμά

 

 

 

 

 

Categories