«Θα μάθουμε πώς τον λένε τον υποψήφιο που απέσυρε ο Μπακογιάννης;» ρωτά ο Πολάκης

Η Εφημερίδα των Συντακτών της Τρίτης ανέδειξε ένα αποκλειστικό θέμα. Τη διαγραφή υποψήφιου κοινοτικού συμβούλου του Κώστα Μπακογιάννη από το ψηφοδέλτιό του, λόγω εμπλοκής του σε οικονομικές ατασθαλίες στο φαρμακείο του νοσοκομείου 401 ΓΣΝΑ.

Το θέμα βέβαια δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, ούτε βγήκε στο φως το όνομα του πρώην πια υποψηφίου, κάτι που προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ξέσπασε μέσω Facebook κατά μέσων ενημέρωσης αλλά και του «πανάκριβου γόνου», όπως αποκάλεσε τον Μπακογιάννη.

«Πώς το λένε το λουλούδι αυτό που είχε υποψήφιο ο Μπακογιάννης θα μάθουμε;» ρωτάει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, λέγοντας πως «ούτε το όνομα θα μάθουμε ούτε τα κανάλια θα τον σκυλεύσουν, ούτε θα τον ξεφωνίζουν τα τρολ του διαδικτύου, ούτε θα γίνει σκύλευση, ούτε Τατιάνες ούτε Ράδιο Αρβύλα ούτε Καμπουράκηδες ούτε Παπαδάκηδες ούτε Ζαχαρέα ούτε Χατζηνικολάου, ούτε Athens voice ούτε το πρώτο αίμα, ούτε τα iefimerida ούτε οι Αυτιάδες θα ασχοληθούν. Δεν τον λένε Μυρσίνη Λοΐζου, βλέπετε ούτε είναι σε συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Παυλος Πολακης
15 ώρες ·
ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;
ΕΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΑΙΤ ;;
Η εφημερίδα των Συντακτών, αποκάλυψε ότι ένας απ τους υποψήφιους με τον συνδιασμο του Κ Μπακογιαννη, έχει νομικες εκκρεμότητες, και έχει αποταχθει απ τον στρατό γι αυτό.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος ζήτησε απάντηση απ τον Μπακογιαννη.
Πουθενά σε κανένα σαιτ της ΝΔ η ερώτηση.
Ο Μπακογιαννης τον απέσυρε, είπε ότι δεν έχει θέση στον συνδιασμο και ότι τους ξεγέλασε, και όλα καλά και ανθηρά.
Αμέσως μετά είδαμε και την ερώτηση του Νασου Ηλιόπουλου αφού είχε απαντήσει η ομάδα η πανάκριβη του γόνου.
Ούτε το όνομα θα μάθουμε ούτε τα κανάλια θα τον σκυλευσουν, ούτε θα τον ξεφωνιζουν τα τρολ του διαδικτύου, ούτε θα γίνει σκυλευση, ούτε Τατιάνες ούτε Ράδιο Αρβυλα ούτε Καμπουρακηδες ούτε Παπαδάκηδες ούτε Ζαχαρεα ούτε Χατζηνικολάου, ούτε Athens voice ούτε το πρώτο αίμα, ούτε τα iefimerida ούτε οι Αυτιαδες θα ασχοληθούν.
Δεν τον λένε Μυρσίνη Λοΐζου, βλέπετε ούτε είναι σε συνδιασμο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ηταν σε συνδιασμο ενός απ τους νομιμους ιδιοκτήτες της χώρας, που έχουν Μπατσοσιγουριά και ασυλία, και όλα τους επιτρέπονται και γελούν αυτάρεσκα.
Ραντεβού στις κάλπες να τους απαντήσουμε.

Ο Μπακογιάννης απέσυρε τον υποψήφιο μετά την αποκάλυψη της «Εφ.Συν.»

altsantiri.gr

Categories