Δ.Τ-Στην παρουσίαση των προγραμμάτων Κ.Μπακογιάννη & Γ.Μώραλη ο Γιώργος Πατούλης

Στην Αθήνα και τον Πειραιά βρέθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις των υποψηφίων Δημάρχων Κ. Μπακογιάννη και Γ. Μώραλη αντίστοιχα.

Παρουσία πλήθους πολιτών, εκπροσώπων φορέων και υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, ο Κ. Μπακογιάννης παρουσίασε το πρόγραμμα του Συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά» για το δήμο Αθηναίων, ενώ ο Γ. Μώραλης παρουσίασε του υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής».

Ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι και οι δύο αποτελούν καλούς γνώστες των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

« Η γνώση των θεμάτων της αυτοδιοίκησης και η γόνιμη συνεργασία Δήμων και Περιφέρειας μπορούν να οδηγήσουν την Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Τόσο ο Κ. Μπακογιάννης ως Περιφερειάρχης, όσο και ο Γ. Μώραλης ως Δήμαρχος είναι γνώστες των θεμάτων της αυτοδιοίκησης και έχουν σημαντική προσφορά στις τοπικές κοινωνίες.

Στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής.

Ως περιφερειάρχης της Αττικής θα εργαστώ με όλους τους δημάρχους προκειμένου η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης».

Νέα Αρχή για την Αττική-Γιώργος Πατούλης

 

 

Categories