Αλέκος Γριζιώτης. Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος.

Γεννήθηκα στην Νέα Σμύρνη και κατοικώ στη Σαρωνίδα.
Σπούδασα Ηλεκτρολόγος – Μηχανολόγος Μηχανικός, με εξειδίκευση στη Βιοϊατρική Τεχνολογία. Είμαι παντρεμένος με την Θάλεια Ηλιάδου, Τοπογράφο Μηχανικό, και έχουμε δύο κόρες, την Νατάσα, Διπλ. Μεταλλειολόγο Μηχανικό και τη Βιργινία, Πολιτική Επιστήμονα.
Από το 1985 εργάζομαι σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, σε υπεύθυνες και διευθυντικές θέσεις προώθησης νέων τεχνολογιών για Ιατρικές εφαρμογές. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση σύνθετων έργων και ανθρωπίνων πόρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό (Κεντρική Ευρώπη, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή).
Ήρθα στην περιοχή παιδί και δέθηκα με την απαράμιλλη ομορφιά αυτού του τόπου. Ιδρυτικό μέλος του Εξωραϊστικού Ομίλου Οικιστών Σαρωνίδας (ΕΟΟΣ) και ενεργό μέλος Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας, με πολυετή συμμετοχή σε δράσεις για την προστασία του Οικοσυστήματος, τις αναδασώσεις, τις ελεύθερες και καθαρές παραλίες. Μέλος του ΔΣ του Νομ. Προσώπου του Δήμου Σαρωνικού «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» (2010 -2014) και Τοπικός Σύμβουλος Σαρωνίδας (2014-2019)
Συμπορεύτηκα το 2014 με τον Γιώργο Σωφρόνη, έναν νέο άνθρωπο, με φρέσκες ιδέες, όραμα και θέληση, με στέρεο ηθικό κώδικα, και μετρήσιμο έργο, στον Δήμο Σαρωνικού. Στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις την μεγάλη προσπάθεια του Δημάρχου για να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από το αίσχος των βόθρων. Ένα έργο ζωής, παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, βρήκε επιτέλους, λύση.
Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη εργαστήκαμε σκληρά, μέσα σε αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, για την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, την ολοκλήρωση έργων υποδομής, τη δημιουργία και την αναβάθμιση Σχολικών και Αθλητικών εγκαταστάσεων, τη στήριξη των συλλογικών δράσεων στον Πολιτισμό και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.
Είμαστε υπερήφανοι για όσα καταφέραμε μαζί και για την πληθώρα των έργων και παρεμβάσεων που έχουμε ήδη δρομολογήσει. Συνεχίζουμε με πίστη στις δυνατότητες μας και σας ζητώ να μας τιμήσετε πάλι με την εμπιστοσύνη σας.

Διεύθυνση: Κρήτης 2, Σαρωνίδα * Τηλ.: 6944 940 855 * E-mail: Griziota@otenet.gr

Categories