Δ.Τ-Στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Περιστερίου κ.Κλήμεντος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμεντος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Περιστέρι.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε λαμπρό κλίμα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, Ιεραρχών, του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, βουλευτών και πλήθους κόσμου.

Ο  Μακ. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  Ιερώνυμος, ως τοποτηρητής της Μητροπόλεως  του παρέδωσε την ποιμαντορική ράβδο, ενώ ο Δήμαρχος Περιστερίου τον Σταυρό ευλογίας. Τον νέο Μητροπολίτη καλωσόρισε εκπρόσωπος των κληρικών, και ένας μαθητής εκ μέρους των κατηχητικών σχολείων και δράσεων.

Με αφορμή την τελετή ενθρόνισης ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

« Καλωσορίζουμε με συγκίνηση στην πόλη του Περιστερίου έναν άξιο Ποιμενάρχη. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στον έργο του, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών. Αυτοδιοίκηση και εκκλησία είναι συνοδοιπόροι με γόνιμα αποτελέσματα διαχρονικά και πλούσια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Στόχος και βούληση μας είναι να συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία με την εκκλησία διαμορφώνοντας κυψέλες πολιτισμού αθλητισμού και εκπαίδευσης σε κάθε γειτονιά της Αττικής, με στόχο να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας».

Νέα Αρχή για την Αττική-Γιώργος Πατούλης

 

Categories