Δ.Τ «Σαρωνικός Νέα Πνοή»-Τιμήθηκαν αθλητές και προπονητές από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Μπαρμπαρή

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές του, ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς και Τεχνικός Διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ανάβυσσο, Ανδρέας Μπαρμπαρής, υποψήφιος με το Συνδυασμό Σαρωνικός – ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Χρήστου Τσιγαρίδα, τίμησε προπονητές και αθλητές της περιοχή μας, που με τις εθνικές και διεθνείς διακρίσεις τους διαφημίζουν, όπως είπε, τον Τόπο μας και προωθούν την ιδέα του Αθλητισμού και του Ευ Αγωνίζεσθε στη νέα γενιά.

«Οι άνθρωποι αυτοί, είναι κεφάλαιο για τον Τόπο μας, είπε ο Ανδρέας Μπαρμπαρής και αξίζουν κάθε αναγνώριση και κάθε στήριξη στη δύσκολη προσπάθειά τους. Ο Δήμος μας, πρέπει να είναι δίπλα, όχι μόνο σε αυτούς, αλλά και σε όλα τα παιδιά που μέσα από τον αθλητισμό, γίνονται παράδειγμα για όλους μας, με το ήθος, την πειθαρχημένη προσπάθεια και τις θυσίες που κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους».

Παρών στην εκδήλωση και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τσιγαρίδας, ο οποίος εξήρε το ήθος και την αθόρυβη προσφορά του κ. Μπαρμπαρή και τόνισε ότι στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του, ο Αθλητισμός έχει ξεχωριστή θέση.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκε ο γενικός διευθυντής της ΚΕΔΕ, Βαγγέλης Πάνου, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Τιμητικές πλακέτες, απονεμήθηκαν στους:

Προπονητές:

Ευάγγελος και Ευστάθιος Αποστόλου: Οι αδελφοί Αποστόλου, έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των Πολεμικών Τεχνών στον Τόπο μας, με τις επιτυχίες τους σαν αθλητές παλαιότερα, αλλά και μέχρι σήμερα, σαν προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Θεόδωρος Αποστόλου, όπου οδηγούν πολλά παιδιά στο δρόμο του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού και τις αθλητικής ιδέας. Είναι επίσης, προπονητές του παγκόσμιου πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη.

Αθλητές:

Αριστείδης Μακροδημήτρης – κολυμβητής: Αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην Ελλάδα για το 2018. Ο Αριστείδης, έχει αναδειχθεί παραολυμπιονίκης 3 φορές, ενώ έχει κατακτήσει 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 5 χάλκινα μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλές διακρίσεις σε όλες τις εθνικές διοργανώσεις.

 

Κανελλής – Μάριος Χατζηκυριάκος – αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρησης: Είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας. Έχει κατακτήσει 1 χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ έχει επίσης, 5 χρυσά, 5 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και πολλές διακρίσεις σε διεθνή open. Προετοιμάζεται για τους παραολυμπιακούς αγώνες.

Χριστίνα Ροκκά – αθλήτρια Ταεκβοντό – Χάπκιντο: Είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας Χάπκιντο. Πρωταθλήτρια Ελλάδος Χάπκιντο το 2018 και το 2019. Στο Ταεκβοντό, έχει κατακτήσει 1 χρυσό,1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αθανασία Ροκκά – αθλήτρια Ταεκβοντό – Χάπκιντο: Είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας Χάπκιντο. Πρωταθλήτρια Ελλάδος Χάπκιντο το 2018 και το 2019. Στο Ταεκβοντό, έχει κατακτήσει 12 χρυσά,11 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

Categories