Δ.Τ «Σαρωνικός Νέα Πνοή»-Χ.Τσιγαρίδας,στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στον Κουβαρά:Ο Κουβαράς αξίζει καλύτερα!

Το εκλογικό κέντρο στην κεντρική πλατεία του Κουβαρά εγκαινίασε το Σάββατο 20 Απριλίου ο Συνδυασμός ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ, παρουσία πλήθους κόσμου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Χρήστος Τσιγαρίδας, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους κατοίκους του Κουβαρά να «εργασθούν όλοι μαζί για έρθει ναι ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τον Τόπο».

«Ο Κουβαράς, αξίζει καλύτερη τύχη! Αξίζει να γίνει κέντρο αναφοράς και όχι φτωχός συγγενής των υπόλοιπων Κοινοτήτων του Δήμου μας. Στο πρόγραμμά μας, υπάρχουν εκείνα τα ρεαλιστικά βήματα που εσείς οι πολίτες προτείνατε, για να φτιάξουμε όλοι μαζί, τον Κουβαρά που ονειρευόμαστε» είπε ο Χρήστος Τσιγαρίδας, για να καταλήξει: «Όλοι εσείς, μπορείτε. Αλλάξτε την Εικόνα στην Πόλη μας!»

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με αγιασμό από τον Αρχιμανδρίτη κκ Ιωάννη Μητρογιάννη , ενώ, μετά την ομιλία του Χρήστου Τσιγαρίδα, στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκαν οι Κουβαριώτες υποψήφιοι Σύμβουλοι του συνδυασμού, Μιχάλης Μάρρης, Δημήτρης Πρίφτης και Αλέξανδρος Ρέρρας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απηύθυνε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Χρήστος Βασιλείου.

Παρόντες, επίσης, ήταν οι Έλενα Κωνσταντίνου και Μιλτιάδης Πρέκας, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Γιάννη Σγουρό και ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Αλμπάνης.

Χρήστος Τσιγαρίδας

Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού

Categories