ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΟ “ΞΕΚΙΝΗΜΑ”. ΔΤ με video και photos

Βρεθήκαμε ΟΛΟΙ, το Σάββατο 20/4/19,  στο Οικολογικό Παιδικό Σταθμό-Νηπιαγωγείο ”ΞΕΚΙΝΗΜΑ” στο Κορωπί και τιμήσαμε το Δεσπότη της Καρδιάς μας κκ Νικόλαο και τους Εθελοντές της Γαλιλαίας στη Γιορτή της Άνοιξης από τα παιδιά του Ξεκινήματος που μας εντυπωσίασαν με την παρουσίαση των εθίμων του Λαζάρου που γίνονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Τα Παιδιά, οι Δασκάλες, το Προσωπικό, οι Ιδιοκτήτες του Σχολείου, οι Γονείς των παιδιών, φίλοι του Σχολείου μας μαζί με την Τοπική Κοινωνία, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου τους Δημάρχους Κρωπίας Κιούση Δημήτρη ,Παιανίας Στάμου Σπύρο ,Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά,Παλλήνης Ζούτσο Θανάση ,Ραφήνας -Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς,και Σαρωνικού Αντιδήμαρχο Χαρίτο Μανώλη και Μαρκοπούλου Πρόεδρος ΝΠΔΔ ”ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ” Δρίτσα Μπίλλη.

Ακόμη και οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Σαρωνικού Χρήστος Τσιγαρίδας,Μαρκοπούλου Μαρίκα Μαντάλα,Κρωπίας Διονύσης Κερασιώτης και Παπαευθυμίου Γιάννης κ.α. έδωσαν το ”παρών”.

Για την μεγάλη του προσφορά τιμήθηκε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικης κ. Νικόλαος, μια και το όραμα της ίδρυσης του κέντρου , της δημιουργίας, αλλά και της λειτουργίας του ήταν δίκη του ιδέα αλλά και πρωτοβουλία . Μαζί τιμήθηκαν και οι εθελοντές της «Γαλιλαίας».

Ο Αντιπεριφεριάρχης , αλλά και οι Δήμαρχοι της περιοχής δήλωσαν την αμέριστη στήριξη τους στην όλη προσπάθεια που αποτελεί κάτι το πρωτοποριακό αλλά και μοναδικό και στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στην χώρα μας.

Τα έσοδα από το Πασχαλινό BAZAAR Αλληλεγγύης, διατέθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Δάσκαλος – Περιβαλλοντολόγος

Video-teaser από την εκδήλωση

Δείτε το video με την εκδήλωση τιμής προς τον Δεσπότη κκ Νικόλαο και τους εθελοντές της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ.

Δείτε φωτο από την εκδήλωση ΕΔΩ

Categories