Η Γυναικεία Ομάδα basket του ΓΑΣΚ συνεχίζει στην Α1 και για την επόμενη σεζόν

Συνεχίζει η Γυναικεία ομάδα  του ΓΑΣΚ να αγωνίζεται στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία και στην επόμενη Αγωνιστική περίοδο αφού κατάφερε να αποφύγει την δοκιμασία των αγώνων μπαράζ για την παραμονή της.

Ακριβώς ένα χρόνο πριν,όταν ο ΓΑΣΚ κατάφερνε το ακατόρθωτο (άνοδος στην Α1 εθνική), είχαμε ρωτήσει  τον Δημήτρη Αναγνώστου:

“Ποιός είναι ο στόχος στην νέα Κατηγορία?”

Ο έμπειρος και ικανότατος προπονητής, απαντώντας στο ερώτημα, δεν μίλησε ούτε για πρωτιές ούτε και για δάφνες. Απάντησε”

“Να παραμείνουμε κατ αρχήν στην Α1″!

Και έτσι έγινε, δείχνοντας σε όλους μας ότι η ομάδα “πατάει” γερά και προχωράει μεθοδικά. Γιαυτό θεωρούμε πως η παραμονή της στην Α1 είναι εξίσου σημαντικό επίτευγμα, ίδιο με αυτό της αντίστοιχης περσινής ανόδου.

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές και καλή δύναμη για την συνέχεια!!

Παραθέτουμε σχετική δήλωση του coach, Δημήτρη Αναγνώστου

“Μετά από την νίκη μας με τον Αθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική με 100-57 και συνδιασμό δύο αγώνων η ομάδα του ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ τερμάτισε στην έβδομη θέση, και παρέμεινε στην Α1 Κατηγορία Γυναικών.

Θελω να ευχαριστήσω όλες τις παίκτριες,τους συνεργάτες μου,τον σπόνσορα μας,και πάνω απ όλα τους φιλάθλους μας για την μεγάλη βοήθεια με την παρουσία τους στους αγωνες.

Για πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία η ομάδα μας εδειξε ότι μπορεί να συναγωνιστει τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας, και να προχωρήσει για μια καλύτερη χρονιά με την βοήθεια των φιλάθλων μας που όπως απέδειξαν αγαπάνε την ομάδα που είναι κόσμημα για τον δήμο Σαρωνικού.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΔΗΜΗΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ”

Τελική βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 44
2. ΠΑΟΚ 40
3. Δάφνη Αγίου Δημητρίου 35
4. Νίκη Λευκάδας 34
5. Εσπερίδες Καλλιθέας 33
6. Ελευθερία Μοσχάτου 32
7. Καλύβια 32
8. Πανιώνιος 32
9. Σπόρτιγκ 32
10. Πρωτέας Βούλας 31
11. Ηρακλής 28
12. Αθηναϊκός 24

Categories