Δ.Τ-Γ.Πατούλης:Να μαζέψει η κα Δούρου τους μισθωμένους λασπολόγους της

Με αφορμή ανακοίνωση του εκπροσώπου της απερχόμενης από την Περιφέρεια Αττικής κυρίας Δούρου το γραφείο τύπου του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ σημειώνει τα εξής:

Η κυρία Δούρου, υπόδικη για τις εγκληματικές ευθύνες της για το θάνατο δεκάδων συμπολιτών μας επέλεξε ως τελευταία σανίδα σωτηρίας την επιχείρηση «λάσπη στον Πατούλη».

Χρησιμοποιώντας για αυτή την επιχείρηση, γνωστούς ακροδεξιούς, τους οποίους και έχει περιμαζέψει. Τους κ.κ. Μοίρα και Χριστοφορίδη.

Επειδή όλοι και όλες γνωριζόμαστε καλά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους κυρίους, ας έχει και τις απαντήσεις στα εξής ερωτήματα.

  1. Από που πληρώνονται σήμερα οι κύριοι αυτοί;
  2. Η εφημερίδα « ΤΟ ΧΩΝΙ» πόση κρατική διαφήμιση είχε εισπράξει πριν κλείσει;
  3. Ποια η σχέση τους με τον Πετσίτη και πόσα κρατικά χρήματα εισέπραξαν από την διαφημιστική εταιρία του Πετσίτη;

Κυρία Δούρου, αρκετό πόνο έχετε προκαλέσει στους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής. Μην προκαλείτε πάλι τη νοημοσύνη μας.

Ο Γιώργος Πατούλης έχει κριθεί τρείς φορές από τους πολίτες του Αμαρουσίου για το έργο του και την προσφορά του. Αυτοί οι πολίτες σε λίγες ημέρες θα κρίνουν και εσάς ως την Περιφερειάρχη των εθνικών τραγωδιών. Φροντίστε τουλάχιστον να διατηρήσετε όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει. Γιατί εάν χρειαστεί να επανέλθουμε τότε θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε σε πολύ πιο δύσκολα και δυσάρεστα θέματα.

Nέα Αρχή για την Αττική-Γιώργος Πατούλης

 

Categories