Δίνουμε βήμα στους Υποψηφίους Συμβούλους. Δηλώστε συμμετοχή στις συνεντεύξεις του Paraktios.gr

Όπως είναι γνωστό, ήδη εφαρμόζονται οι περιορισμοί που επιβάλει ο Νόμος για τις Εμφανίσεις των υποψηφίων στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ειδικότερα για τα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης,ιστοσελίδες κλπ, επιτρέπεται μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ/μέσο η παρουσίαση των προεκλογικών δράσεων όλων των υποψηφίων μέχρι τη παραμονή των εκλογών.

Σε αυτό το πλαίσιο περιορισμών, ο Paraktios θα παρουσιάσει ΜΙΑ προεκλογική Ομιλία για κάθε συνδυασμό του Δήμου Σαρωνικού και θα είναι αυτή που θα μας υποδείξουν οι επικεφαλής των παρατάξεων κατόπιν συνεννόησης μαζί τους σε συνδυασμό και με τις τεχνικές δυνατότητες κάλυψης από πλευράς μας.

Παράλληλα, διοργανώνουμε on camera συνεντεύξεις με όσους υποψηφίους επιθυμούν, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τις θέσεις τους σε ζητήματα που θα τους τεθούν υπό μορφή ερωτήσεων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι υποψήφιοι που μετέχουν σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο συνδυασμού σε τοπικό, δημοτικό, περιφερειακό επίπεδο  η σε σε συνδυασμό ευρωεκλογών.

Οι συνεντεύξεις θα γίνουν στα εκλογικά τμήματα η ¨κιόσκια” των συνδυασμών σε κάθε Δημοτική Κοινότητα του Δήμου μας και γιαυτό είναι απαραίτητη η υποβολή συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους  μεχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/19, προκειμένου να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και προγραμματισμός από μέρους μας. Υποβολές συμμετοχής : info@paraktios.gr, fb paraktios (inbox)

Με βάση τις συμμετοχές, το Σάββατο 6/5/19 θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα περιοδείας του Paraktios, για τις βιντεοσκοπήσεις των συνεντεύξεων.

Χριστός Ανέστη

Categories