Αντώνιος Σ. Φόνσος. Σαρωνικός Νέα Πνοή – Χρ Τσιγαρίδας

Συμμετέχω στον συνδυασμό με επικεφαλής τον κύριο Τσιγαρίδα γιατί πιστεύω ότι:
1.- Μόνο μαζί του μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα, καθώς μαζί μας είναι ΜΟΝΟ νέοι και ΑΦΘΑΡΤΟΙ άνθρωποι που δεν έχουν ποτέ καμμια ανάμιξη, στο παρελθόν και το κυριότερο με όρεξη για δουλειά.
2.- Μόνο μαζί του η Πόλη και οι πολίτες θα έχουν καλύτερη τύχη, καθώς στο πρόγραμμα μας υπάρχουν άξονες με αναπτυξιακή πορεία και μέριμνα για τους ανέργους.
3.- Μόνο μαζί του θα φέρουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ σε όλο τον Δήμο μας, καθώς είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με κάθε τι που εμποδίζει την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή.
Μόνη υπόσχεσή μας είναι η σκληρή δουλειά με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Σαρωνικού! Ζητάμε τη στήριξη σας στο εγχείρημα αυτό και δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη και την ανάπτυξη του τόπου μας!
Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός, στον Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος έχει ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα, με θέσεις, με άξονες, με επιστημονική τεκμηρίωση, με ένα πρόγραμμα το οποίο δημιουργήθηκε από εσάς για εσάς και το οποίο σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε.
Τα τρία έψιλον της ζωής, “ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ & ΕΝΑΛΛΑΓΗ”. Πρέπει να κάνουμε την ΕΠΙΛΟΓΗ μας και να αρπάξουμε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ, αν θέλουμε ΕΝΑΛΛΑΓΗ στη ζωή μας.
Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, όλοι μαζί θα δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στην πόλη μας.
Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.
Αντώνιος Σ. Φόνσος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Σαρωνικός ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Αντώνιος Σ. Φόνσος

Categories