ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΠΑΤΑΤΖΙΔΟΥ. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ “Σαρωνικός Νέα Πνοή”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΠΑΤΑΤΖΙΔΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Γεννήθηκα το 1966 και κατάγομαι από την Κωνσταντινούπολη. Το 1975 μετακομίσαμε μόνιμα με την οικογένειά μου στην Ανάβυσσο. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Ι. Μακροδημήτρη και έχουμε τέσσερις κόρες, την Άννα, την Μαρία-Ανδριανή, την Ιωάννα και την Μήνα.
Υπήρξα ενεργό μέλος σε διάφορους συλλόγους του δήμου μας, όπως στον αθλητικό σύλλογο ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ και του ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, στο 1ο Σύστημα ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ και σε πολλούς άλλους. Επίσης ήμουν μέλος της οργανωτικής επιτροπής του τοπικού καρναβαλιού επί σειρά ετών.
Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, σε ένα τόπο που κρατά αναλλοίωτα στο χρόνο τα στοιχεία της παρθενικής φυσικής ομορφιάς, της γραφικότητας και της διατήρησης των παραδόσεων και των εθίμων. Το μέλλον αυτού του τόπου με έκανε να αποφασίσω να δράσω και να βοηθήσω ώστε να τον αναδείξω. Γι αυτό και εντάχθηκα στο συνδυασμό του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ- ΝΕΑ ΠΝΟΗ και σας ζητάω να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας.
Όλοι εμείς οι δημότες μπορούμε και πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές στις αλλαγές της αυτοδιοίκησης. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα και να δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.
ΝΕΑ ΠΝΟΗ, γιατί η πόλη πρέπει να λειτουργεί με διαφάνεια, με αξίες, με ανοιχτά αυτιά, με ορθάνοιχτα μυαλά, με το βλέμμα στο μέλλον!
Αλλάξτε την εικόνα

Categories