Αθανασία Μανουσάκη-Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σαρωνικός-Νέα Πνοή» του Χρήστου Τσιγαρίδα

Ονομάζομαι Αθανασία Μανουσάκη και κατάγομαι από την Κρήτη.Γεννήθηκα και ζώ στην Ανάβυσσο και προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια.

Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζομαι ως τραπεζικός υπάλληλος.Ζώντας στην ίδια κοινωνία όλη μου τη ζωή,είμαι σε θέση να γνωρίζω όλα τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.Προσπαθώ να είμαι πάντα δραστήριο μέλος του κοινωνικού ιστού.Έχω ιδέες και όρεξη για δουλειά, για να κάνουμε τον τόπο μας πολύ καλύτερο απ’ότι είναι σήμερα.Είμαι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά,την τρίτη ηλικία και τα αδέσποτα.

Πέρα από κάθε πολιτική «ταυτότητα», πιστεύω ότι είναι ευθύνη όλων των υγιών σκεπτόμενων Δημοτών να γίνουν αρωγοί στη δημιουργική πορεία του Δήμου μας, ο οποίος έχει μείνει πίσω σε πάρα πολλούς τομείς,σε σχέση με τους άλλους Δήμους της Αττικής.

Είμαι καθ’όλα έτοιμη και αποφασισμένη να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ το νέο αυτό εγχείρημα, τόσο με την ψήφο σας, όσο και με την ενεργητική συμμετοχή σας στις διαδικασίες της «Νέας Πνοής» στο Δήμο Σαρωνικού.

Categories