Δ.Τ Δημοτικής Παράταξης “Σαρωνικός αύριο”: «Τα ψέματα Φιλίππου για το αλιευτικό καταφύγιο Παλαιάς Φώκαιας»

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος αντι-περιφερειάρχης της κας Δούρου, που φιλοδοξεί να γίνει Δήμαρχος στο Δήμο μας κ. Π. Φιλίππου, επιχειρεί για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους συνδημότες μας.

Προσθέτει ένα ακόμη ψέμα , στα ήδη πολλά ψέματα που έχει πει όλο αυτό το διάστημα, το οποίο αφορά τον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου της Παλαιάς Φώκαιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φιλίππου αναφέρει ότι αποτελεί στόχο του να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες εκσυγχρονισμού και να ξεπεραστούν τα εμπόδια που θέτει η Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων.

Λέει ψέματα

  • Ποια είναι η αλήθεια

Η αλήθεια είναι ότι η Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων έχει συναινέσει στην εκτέλεση του έργου και έχει υπογράψει μνημόνιο με την Περιφέρεια Αττικής από τις 3/7/2018.

Η ευθύνη που το έργο δεν έχει ξεκινήσει είναι της Περιφέρειας Αττικής .

Της κας Δούρου και του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη της , του κ. Φιλίππου.

Η Περιφέρεια Αττικής είναι αυτή που δεν δίνει εντολή στον εργολάβο να ξεκινήσει τις εργασίες, με τον οποίο είχε ήδη υπογράψει σύμβαση κι αναγκάστηκε εκ των υστέρων, λόγω της καθυστέρησης, να λύσει τη σύμβαση που είχε μαζί του.

Η αλήθεια είναι αδιαμφισβήτητη. Η Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων δεν βάζει κανένα εμπόδιο στην υλοποίηση του έργου. Ο κ. Φιλίππου, ως αντι-περιφερειάρχης, είναι ανίκανος να το υλοποιήσει. Όπως δεν υλοποίησε ούτε ένα έργο που ήταν χρήσιμο στην πόλη μας αυτά τα 5 χρόνια. Είχε τους πόρους, είχε τις δυνατότητες λόγω της θέσης του, αλλά δεν το έκανε.

  • Ο κ. Φιλίππου δεν μπορεί.

Δεν έκανε τίποτα, γιατί είναι αναποτελεσματικός, δεν έχει σχέδιο, δεν έχει όραμα. Αρκείται διαχρονικά στο να διαχειρίζεται τις θέσεις εξουσίας κι ευθύνης που κατέχει, για προσωπικό του όφελος. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν ποιος είναι ο κ. Φιλίππου, γι’ αυτό όσα ψέματα κι αν πει, δεν μπορεί να καλύψει την ανεπάρκειά του.

  • Συνεχίζουμε Δυνατά.

Στους συμπολίτες μας αξίζουν τα καλύτερα. Ο Δήμος Σαρωνικού χρειάζεται μια ικανή κι αποτελεσματική Δημοτική Αρχή κι όχι έναν «κουρασμένο» και «τσακωμένο με την αλήθεια» υποψήφιο Δήμαρχο.

Συνεχίζουμε Δυνατά, με Δήμαρχο το Γιώργο Σωφρόνη, για να πάμε το Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.

 

 

 

Categories