Ελισσάβετ(Λίζα) Σάχνικα | Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σαρωνικού(Σαρωνικός Συνεργασία-Π.Φιλίππου)

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Μετά το τιμητικό κάλεσμα, του υποψηφίου Δημάρχου μας, Πέτρου Φιλίππου, να με εντάξει στην δύναμη της ομάδας του, κατεβαίνω υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο, στο Γενικό Ψηφοδέλτιο Αναβύσσου.
Διαμένω στον Αγ. Νικόλαο από το 2001 κι έχω μια κόρη 18 ετών.

Έχω τελειώσει το Λύκειο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» (Saint Joseph) στην Πεύκη. Είμαι απόφοιτος του Γαλλικού Εμπορικού Κολλεγίου “ESAE PIGIER” Ψυχικού, στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Secretariat de Direction. Ομιλώ άπταιστα Αγγλικα, Γαλλικά και λίγα Ισπανικά.

Υπήρξα ιπτάμενη σύνοδος στην «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ», όπου διετέλεσα και μέλος του συνδικαλιστικού μας οργάνου, στην Ένωση Ιπτάμενων Συνοδών & Φροντιστών (Ε.Ι.Σ.Φ.).
Με την κολλεγιακή μου ιδιότητα, έχω διατελέσει για 12 συνεχόμενα χρόνια, Γενική Γραμματέας στα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Αναβύσσου, του Γυμνασίου Λαγονησίου και του Γενικού Λυκείου Αναβύσσου.

Ασχολούμαι με εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους (REIKI), με δημιουργίες κοσμημάτων, ψηφιδωτών και διοργάνωση χορευτικών εκδηλώσεων. Είμαι λάτρης των παραδοσιακών χορών και με ενδιαφέρει έντονα η προώθηση της ιστορίας της παράδοσης του τόπου μας καθως και η ενίσχυση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για τα παιδιά.

Συστρατεύομαι λοιπόν κι εγώ μετά την τιμητική πρόσκληση του Πέτρου Φιλίππου, στην μεγάλη οικογένεια του Γενικού Ψηφοδελτίου του «Σαρωνικός Συνεργασία», αναγνωρίζοντας την αξία της ακούραστης και τεράστιας, επι σειρά ετών, προσφοράς του στον τόπο μας.
Ζητω λοιπόν απο εσάς, την πολύτιμη στήριξή σας, γιατί θέλω να προσφέρω δυναμικά και με αποφασιστικότητα, στο όραμά του για την υλοποίηση των στόχων του και την επίλυση των καίριων προβλημάτων που ταλανίζουν καιρό τον Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, με συνέπεια, αίσθημα ευθύνης και προπαντώς με διαφάνεια, μακρυά από κόμματα και ύπουλα παιχνίδια.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι απέναντί σας για σκληρή και καθαρή δουλειά.
Νάστε όλοι καλά. Καλή δύναμη.

Μετά τιμής Ελισσάβετ (Λίζα) Σάχνικα

 

Categories