Ελεονώρα Παπαδημητρίου. Υποψ. Σύμβουλος Τοπικού Καλυβίων- ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ

Ονομάζομαι Ελεονώρα Παπαδημητρίου. Γεννήθηκα στο Κάιρο της Αιγύπτου, από Έλληνες γονείς. Από τη βρεφική μου ηλικία επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου μεγάλωσα, γαλουχημένη με την ανιδιοτελή αγάπη για τη πατρίδα.
Παράλληλα με τις σπουδές μου :
Προγραμματίστρια – Αναλύτρια Control Data
Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τουριστικό Ηλεκτρονικό Marketing,
Εργάστηκα στην Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1983, ως Manager Ηλεκτρονικών Συστημάτων Κρατήσεων Θέσεων και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Έκδοσης Εισιτηρίων.
Το 2010, όταν έκλεισε η εταιρεία συνέχισα τη καριέρα μου στο θαυμαστό κόσμο της αεροπορίας, ως Project Manager σε Ιδιωτικές Αεροπορικές Εταιρείες, όπως:
Στην Hellas Jet, την Air Mediterranean και την Orange 2Fly.

Στο Λαγονήσι, ζω τα τελευταία δέκα χρόνια, με το σύζυγό μου Ιωάννη Τριανταφύλλου, Επιθεωρητή στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, και τους πραγματικούς θησαυρούς μου, τα τρία μου παιδιά. Τον Αλέξανδρο 26 ετών Διεθνολόγο, έχει τελειώσει το μεταπτυχιακό του στο London School of Economics, τώρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη Κύπρο στις Ειδικές Δυνάμεις, τον Δημήτρη 21 ετών, έχει τελειώσει τη ΣΤΕΑΝ Αναβύσσου, εργάζεται ως Bartender σε ξενοδοχεία στη Μύκονο και στη Πάρο, αυτή τη στιγμή υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και την Ιόλη 20 ετών, που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Οργάνωση Διοίκηση Αθλητισμού.
Έχω ασχοληθεί με τα κοινά του Λαγονησίου στο παρελθόν, ως Γεν. Γραμματέας στο Πολιτιστικό σύλλογο «Το Λαγονήσι». Τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γιατί αγαπώ τους συμπολίτες μου, και γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και πιστεύω ότι έχω τη δύναμη και τον τρόπο να βοηθήσω για όπου χρειαστεί. Αυτό, το έχω αποδείξει και έμπρακτα στη ζωή μου ότι όταν βάζω στόχους τους πετυχαίνω, εξάλλου αυτή είναι και η δουλειά μου. Το πιο σημαντικό όμως, για να πάρω αυτή την απόφαση ήταν ότι, με έπεισε το όραμα και οι πράξεις του Γιώργου Σωφρόνη όλη αυτή την τετραετία. Πράξεις και έργα που ΔΕΝ έμειναν υποσχέσεις προεκλογικών δηλώσεων, αλλά έγιναν πράξεις και έργα σε αντίξοες συνθήκες. Πράξεις και έργα που αποδεικνύουν ότι είναι, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή για να εκσυγχρονιστεί ο τόπος μας και να γίνει καλύτερος.
Αυτό που οραματίζομαι, για το Δήμο Σαρωνικού, είναι η συνέχιση του έργου ανάπτυξης, προόδου και εκσυγχρονισμού που ξεκίνησε ο Δήμαρχος Γ. Σωφρόνης πριν τέσσερα χρόνια.
Προτεραιότητα μας είναι, η καλυτέρευση της καθημερινής μας ζωής.
Για να ξεριζώσουμε μια και καλή, τη κακή διοίκηση των προηγούμενων δεκαετιών
Για να προχωρήσουμε σε ανάπλαση του Δήμου, σε ένα νέο σύγχρονο κέντρο και κέντρο πολιτισμού της Νότιας Αττικής.
Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω όπου χρειαστεί, με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευρωστία του Δήμου Σαρωνικού, στο πλευρό και τη στήριξη των συμπολιτών μου

Categories