Μαρία Καλογεροπούλου. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σαρωνικού. “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”. (Συνέντευξη -video)

Ο χρόνος είναι ότι έχουμε, φτιάχνει αυτό που είμαστε

• Σαράντα πέντε χρόνια πριν γεννήθηκα. Σε μία πολύτεκνη οικογένεια, σε μια μεγάλη πόλη.
• Μία κόρη, η Αθηνά μου, είκοσι δύο χρόνια τώρα, γεμίζει με φως τη ζωή μου.
• Σαράντα ένα χρόνια πέρασαν από τότε που πρωτοαντίκρισα αυτόν εδώ τον όμορφο τόπο. Εδώ ζω, εδώ είναι οι δικοί μου άνθρωποι, εδώ έμαθα να μετέχω ως ενεργός πολίτης.
• Είκοσι τέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε που σπούδασα λογιστική. Αμετακίνητη στην άποψη ότι η γνώση δεν είναι ποτέ αρκετή, συνεχίζω, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
• Είκοσι τρία και πλέον χρόνια, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Τα περισσότερα από αυτά ως στέλεχος σε τμήματα Οικονομικών και Ανάπτυξης. Αυτά τα χρόνια έμαθα ότι οι οργανισμοί αναπτύσσονται, εξελίσσονται, προσαρμόζονται σε νέα δεδομένα, με θέληση και αδιάκοπη προσπάθεια.
• Οκτώ χρόνια πια μετράει ο Δήμος Σαρωνικού. Σε αυτόν τον πλούσιο σε ιστορία τόπο, πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα λαμπρό μέλλον – όπως του οφείλουμε, όπως οφείλουμε και στους εαυτούς μας. Και η στιγμή είναι ΤΩΡΑ.
• Σήμερα, συνοδοιπόροι με τον Πέτρου Φιλίππου και μια μεγάλη ομάδα ιδιαίτερα αξιόλογων συνυποψηφίων ερχόμαστε, όχι για να διεκδικήσουμε απλά μια αιρετή θέση, αλλά για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας με τις αξίες μας, τις ιδέες μας, τη δουλειά μας.

Έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κι έναν κοινό στόχο: να γίνει ο Σαρωνικός η πόλη που ΠΡΕΠΕΙ να είναι, ο τόπος που θέλουμε να ΖΟΥΜΕ. Έτσι η ψήφος σας θα γίνει το εργαλείο ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ του.

Είμαι η Μαρία Καλογεροπούλου και συμμετέχω, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στο Συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία».

Δεν πιστεύω στις υποσχέσεις ενός αβέβαιου αύριο.
Επιλέγω να το διεκδικήσω σήμερα, με όρεξη, συνέπεια και διαφάνεια. Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε αξία στο χρόνο, για ΟΛΟΥΣ μας!!!

Categories